Onsuz Okinawa’lılar bir hic olurlardı Ona cok duşkun olan Japonlardan dort kat daha fazla tuketiyorlar! Tofu, genellikle diğerlerine gore Okinawa’ya donuktur, onlarda da gunluk mutfak yemekleri bayram ve kutlamalar onsuz olmaz Bu soya tohumundan cıkmış (soya sutu pıhtılaşarak doğal magnezyum kloruru sayesinde denizin ortasından cıkmış) olan besin dunyanın sebze proteinidir Ne kadar cok damıtılırsa o kadar katı olur Nitelikleri sulandırıldıkca soya ipeği (duz parlak kaymağı) soya pamuğu (dayanıklı ve butun pişirme ceşitleri icin uygun) olmak uzere ceşitlenir İkisinin arasında birkac ayrıntı birlikte (soya, ipek ve pamuk) Tofunun tadı doğal olduğu zaman cok notrdur: butun yemek sanatlarına katmak gerekir
Eğer endustriyel olarak hazırlanmış yemeklerini tatuysanız ve sizi tatmin etmedilerse bu cok normaldir; bu aynı bizdeki konserve kutusundaki tatsız etli kuru fasulyeyi deneyip takdir etmeniz ya da su icinde yuzen portakallı sosisleri beğenmeniz gibidir
Eğer endustriyel olarak hazırlanmış yemeklerini tatuysanız ve sizi tatmin etmedilerse bu cok normaldir; bu aynı bizdeki konserve kutusundaki tatsız etli kuru fasulyeyi deneyip takdir etmeniz ya da su icinde yuzen portakallı sosisleri beğenmeniz gibidir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.