Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TOGED'in Yeni Dernek Yönetimi Belli Oldu

TOGED'in Yeni Dernek Yönetimi Belli Oldu
0
117

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
content_60770.jpg

Anadolu Ajansı'nın haberine nazaran Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED), ODTÜ Teknokent'te gerçekleştirilen inanılmaz umum konsey sonucunda yeni idaresini belirledi.

Yapılan seçim ahir derneğin mevcut Idare Şurası Lideri Ali Erkin, tekrar bu vazifeye seçilirken, TOGED'in yeni idaresinde Ufuk Şahin ve Özgür Karayalçın Idare Heyeti Yönetici Yardımcısı, Sidar Şahin Umumi Muhasip, Ecem Baran Umumi Sekreter, Can Erçelebi Idare Şurası Üyesi hizmetlerini sürdürecekler.

Emek Kepenek ise Idare Şurası Üyesi olarak idareye giren yeni isim oldu.

Son yıllarda önemli bir gelişme gösteren Türk oyun geliştiricileri, TOGED çatısı altında bir araya geliyor. Dernek, Türkiye’deki oyun geliştirici firmaların teknik, içtimaî ve ekonomik gelişimini arttırarak, memleketler arası ölçekteki standartlarını, muvaffakiyetini ve tanınırlığını yükseltmek emeliyle faaliyet gösteriyor.

İhracat ve istihdama yaptığı ekleri artırarak sürdüren oyun geliştirme kesimi, sefanın yanı sıra eğitim, sıhhat, savunma, telekomünikasyon, tanıtım, ulaşım üzere pek çok dalın gelişimine de ek sağlıyor.

TOGED'in resmi web sahifesine şu adresten ulaşabilirsiniz.

Similar threads

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erkin, Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda dünyamızdaki ve ülkemizdeki oyun sektörü hakkında bilgiler verirken, Türkiye'nin bu alandaki potansiyelini de anlattı. Oyun sektörünün tüm dünyada 150 milyar dolarlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, Türk Hava Yolları yönetim şurası üyelerinin aldığı "huzur hakkı" parasını köşesine taşıdı. Toker, THY idare konseyi üyelerinin yılda 244 bin 720 TL huzur hakkı parası aldığını yazdı. Yazının ilgili kısmı şöyle: Türk Hava Yolları (THY) genel konseyi geçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Eski ulusal güreşçi, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank İdare Şurası üyeliğine atanmasının ardından, RTÜK Lideri Ebubekir Şahin de Halkbank İdare Heyeti üyeliğine atandı. Halkbank Olağan Genel Konsey Toplantısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Geçen yıl Mayıs ayında Türk Telekom’dan Turkcell’e geçen Bülent Aksu, şirkete İdare Heyeti üyesi olarak atanmıştı. Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP’a yapılan açıklamada Bülent Aksu’nun İdare Şurası lideri olarak atandığı duyuruldu. Ayrıyeten İdare Kurulu’na daha evvel bu vazifede bulunmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
CHP Küme Başkanvekili Engin Özkoç, toplumsal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla yaptığı paylaşımda, “İş, iktisat ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Murtaza Çelikel'i yitirdik. Büyük çabası biz tanıklık edenlerin zihinlerinde ve kısa vakit evvel yazılan biyografik kitabın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt