Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tohum Ekerken Okunacak Dua

Tohum Ekerken Okunacak Dua
0
170

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tohum Ekerken Okunan Dua

Tohum Ekerken Hangi Dua Okunur

Eüzü billahimineşşeytanirraciym
Bismillahirrahmanirrahiym
Eferaeytüm ma tahrusünEentüm tezraûnehü em nahnüzzariünAllahümme salli ala muhammedin verzükna semerahû ve cennibna zararahû vec'alna li en'umike mineşşakiriyne

Anlamı
Acilen gördünüz mü?O ekdiğiniz tohumu siz mi bitiriyorsunuz yoksa biz mi?Allah'ım Muhammed'e rahmet indir ve bizi bu ekinin meyvesi ile rızıklandır,zararından uzaktan kılHem de bizi nimetlerine şükredicilerden eyle

İmamı Kurtubi diyor ama: Tohum ekerken Eûzü besmeleden sonra bu duayı okumak müstehaptırVe ekinin afatının uzaklaştırılmasına vesile olur *

Similar threads

Tohum Ekerken Okunan Dua Tohum Ekerken Hangi Dua Okunur Euzu billahimineşşeytanirraciym Bismillahirrahmanirrahiym Eferaeytum ma tahrusunEentum tezraUnehu em nahnuzzariunAllahumme salli ala muhammedin verzukna semerahU ve cennibna zararahU vec'alna li en'umike mineşşakiriyne Anlamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Aşağıda sizlerle paylaşacağım duayı bezginlik içersindeyseniz mutlaka okumanız nasihat ediliyorKendinizi daha iyi hisetmek ve gevşemek için bu duayı okumanız nasihat edilmiştir Rahatlamak için Okunacak Dua Allâhümme salli alâ seyyidinâ muhammedin salâten tünciynâ bihâ min cemiy'ıl ehvâli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Risk Hemen Okunan dua Bir kimse büyük bir tehlike aleyhinde bu sureyi üzerinde bulundurursa ya da bu surenin yazılmışını temiz bir su içerisine koyup aynı sudan içerse, bol kazanç elde etmesine, devletten yardım görmesine ve yer sarsıntısı tehlikesinden korunmasına destek ve vesile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
Aşağıda sizlerle paylaşacağım duayı sıkıntı icersindeyseniz mutlaka okumanız tavsiye ediliyorKendinizi daha iyi hisetmek ve rahatlamak icin bu duayı okumanız tavsiye edilmiştir Rahatlamak icin Okunacak Dua Allahumme salli ala seyyidina muhammedin salaten tunciyna biha min cemiy'ıl ehvali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Tehlike Anında Okunan dua Bir kimse buyuk bir tehlike karşısında bu sureyi uzerinde bulundurursa veya bu surenin yazılmışını temiz bir su icerisine koyup aynı sudan icerse, bol kazanc elde etmesine, devletten yardım gormesine ve zelzele tehlikesinden korunmasına yardım ve vesile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt