Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Toksin Atıcı Diyet

Toksin Atıcı Diyet
0
98

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Toksin Atıcı Diyetİlk Hafta

Her gun aynı menu uygulanmalıdır Pazr gunu oğle yemeğinde sevilen bir şeyler yemek mumkundur ve akşam hafif beslenme iyi olur Her gun tatlandırıcı olarak dort kaşık bal, yemekler icin limon, sirke, aromatik otlar kullanılabilir Su, yeşil cay, bitki cayları icilebilir

Kahvaltı: Cay, uc peksimet dilimi ve bal
Ara Atıştırma: 250 gr mevsim meyvesi
Oğle: Pişmiş sebze (patates ya da kabakfasulyekuşkonmazenginarhavuc olabilir), pilav (dort silme kaşık pirinc, bir kaşık zeytinyağı ya da tereyağ ile
Ara Atıştırma: 250 gr mevsim meyvesi
Akşam: Pişmiş sebze (oğlen icin onerilenlerden biri secilebilir), haşlanmış beyaz et, bir paket kepekli kraker

İkinci Hafta

Her gun bir litre, oğle ve akşam yemeklerinden once de birer bardak su, bir litre yeşil cay (uc kaşık şekerle tatlandırılmış) icilmelidir Salı, Perşembe ve cumartesileri, gunun yemekleri arasında bolerek 15 gr yağ kullanılmalıdır Tatlandırıcı olarak, gunde uc kaşık şeker ya da bal kullanılabilir

Pazartesi

Kahvaltı: Kahvenin ardından, 250 gr az yağlı sut, 100 gr ananas ( ya da elma, armut, portakal), 100 gr muz
Oğle: 250 gr az yağlı sut ya da 250 gr yağsız meyveli sut ve yahut 200 gr muz ya da 200 gr ananas (veya elma, armut, portakal)
Akşam: 250 gr az yağlı sut ya da 250 gr yağsız yoğurt, 100 gr muz, 400 gr ananas (ya da elma, armut, portakal)

Salı

Kahvaltı: kahve, 125 gr yağsız meyveli yoğurt, yedi adet kuru erik
Oğle: 150 gr mevsim meyvesi, kuşbaşı hindi, 50 gr kepek ekmeği
Akşam: 150 gr mevsim meyvesi, 150 gr dana eti, maydanozlu marul, 50 gr kepek ekmeği

Carşamba

Kahvaltı: Kahve, 250 gr az yağlı sut, 100 gr muz, 100 gr ananas (ya da elma, armut, portakal)
Oğle: 150 gr yağsız ve sossuz, haşlanmış mantı
Akşam: 150 gr mevsim meyvesi, bir tas makarna corbası, 50 gr kepekli ekmek

Perşembe

Kahvaltı: Kahve, 125 gr yağsız meyveli yoğurt, yedi adet kuru erik
Oğle: 150 gr mevsim meyvesi, 200 gr pilic goğsu, 50 gr kepekli ekmek
Akşam: 150 gr mevsim meyvesi, maydanozlu marul, 50 gr kepek ekmeği

Cuma

Kahvaltı: 250 gr kahve, 250 gr az kaymaklı sut, dort kaşık yulaf ya da arpa
Oğle: 150 gr mevsim meyvesi, 100 gr kuru fasulye ( ya da 200 gr suzulmuş pişmiş fasulye), kereviz, soğan ve rezeneyle birlikte hazırlanır, 30 gr kepek ekmeği
Akşam: 150 gr mevsim meyvesi, bir tas makarna corbası, 50 gr kepek ekmeği

Cumartesi

Kahvaltı: Kahve, 125 gr yağsız meyveli yoğurt, yedi adet kuru erik
Oğle: Limonlu ıspanak ya da pazı (ıspanaklar haşlanır, limon ve biraz yağla servis yapılır), 200 gr dana ızgara, 125gr yağsız meyveli yoğurt
Akşam: Limonlu fasulye, 300 gr ızgara alabalık, 125 gr yağsız meyveli yoğurt

Pazar

Kahvaltı: Kahve, 250 gr kaymaklı sut, dort kaşık yulaf ya da arpa
Oğle: 150 gr mevsim meyvesi, 200 gr pilic goğsu, 30 gr kepek ekmeği, 125 gr yağsız meyveli yoğurt
Akşam: 150 gr mevsim meyvesi, yeşil salata (rezene, kereviz, havuc, domates), ince bir dilim yağsız peynir, 30 gr kepek ekmeği, 125 gr yağsız meyveli yoğurt

Ucuncu Hafta

Gunde 20 gr saf yağ, tuz, limon, aromatik otlar ve baharatlar kullanılması uygundur Kabul edilen tatlandırıcı, gunde uc kaşık şeker ya da baldır Gunde bir bucuk litre, oğle ve akşam yemeklerinde birer bardak maden suyu icilmelidir Yeşil cay, kahve ve bitki cayları da icilebilir

Pazartesi

Kahvaltı: Kahve, 250 gr az kaymaklı sut, 30 gr kepekli peksimet
Ara Atıştırma: 250 gr mevsim meyvesi
Oğle: Salata, 100 gr pilic goğsu, ada cayıyla birlikte, limonlu pazı, 50 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 125 gr yağsız meyveli yoğurt
Akşam: Bir tas makarna corbası, 80 gr yağsız ciğ jambon ya da salam, salata, 50 gr kepek ekmeği

Salı

Kahvaltı: Kahve, 250 gr az yağlı sut, 30 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 120 gr muz
Oğle: Karışık salata, tavada hindi goğsu, limonlu fasulye, 50 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 125 gr yağsız yoğurt
Akşam: Limonlu havuc, bir yumurta, enginar, 80 gr kepek ekmeği

Carşamba

Kahvaltı: kahve, 250 gr az yağlı yoğurt, uc kaşık buğday
Ara Atıştırma: 250 gr mevsim meyvesi
Oğle: Karışık salata, 100 gr tavada hamburger, limonlu ıspanak
Ara Atıştırma: 125 gr yağsız meyveli yoğurt
Akşam: Karışık salata, yumurtalı pırasa, 80 gr kepek ekmeği

Cuma

Kahvaltı: Kahve ya da cay, 30 gr kepekli peksimet, 125 gr yağsız meyveli yoğurt
Ara: Atıştırma 120 gr muz
Oğle: Karışık salata, 150 gr ızgara balık, limonlu rezene, 80 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 125 gr yağlı yoğurt
Akşam: Bir tas corba, 80 gr ton balığı, salata, 50 gr kepek ekmeği

Cumartesi

Kahvaltı: Kahve ya da cay, 125 gr yağlı yoğurt, 30 gr kepekli peksimet
Ara Atıştırma: 250 gr mevsim meyvesi
Oğle: Karışık salata, 100 gr ızgarada yağsız et, limonlu şalgam, 80 gr kepek ekmeği
Ara Atıştırma: 6 adet erik kurusu
Akşam: Karışık salata, limonlu fume et, limonlu fasulye, 80 gr kepek ekmeği
 
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt