Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tolga Futacı Biyografik Bilgileri Hayatı

Tolga Futacı Biyografik Bilgileri Hayatı
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tolga Futacı Biyografik Bilgileri Hayatı tolga futacı kimdir tolga futacı hayatı Sevgili melekler, genç ve başarılı şarkıcılardan Tolga Futacı hayatı hakkında sizlere özetle aydınlatmak istiyoruztolgafutacibiyografikbilgilerihayati5c566dbf2c3ccalt 1549168058 1549168058 tolgafutacibiyografikbilgilerihayati5c566dbf60acctolgafutacibiyografikbilgilerihayati5c566dbf60acc tolgafutacibiyografikbilgilerihayati5c566dbf60acc İlkokulu Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu’nda,ortaokul ve liseyi Kadıköy Anadolu Lisesi’nde, üniversitenin birincil yılını Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde ve geri kalanını ise Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okudum Üniversite hayatım devam ederken, Akademi İstanbul’da müzik eğitimi aldım Askerliğimi Ankara’da, Düzen Mızıkası Komutanlığı’nda jazz standartları ve Türkçe pop müzik söyleyerek kısa dönem yaptım Ortaokul yıllarımda, Erol Sayan, Melahat Pars gibi kıymetli hocalardan solfej ve nazariyat , Adnan Günaydın’dan da kanun dersleri aldım Üç yıl değin süren kanun çalma maceram udla tanışınca son buldu bir zaman sayın Necati Çelik ve sonra sayın Sinan Kayan ve Vedat Yar ile ud ve nazariyat derslerim devam etti Üniversite yıllarımda Yüksekokul İstanbul’da Ayşe Tütüncü ile piyano, Ali Fuat Yılmazoğlu ile gitar, Semih Korucu ile solfej ve düzen ve Mehmet Nemutlu ile de müzik teorisi çalıştım Babamın benden habersiz ATV’deki İner Misin Çıkar Mısın programına yolladığı form neticesinde, onlardan gelen önerge üzerine orkestrada ud çalmaya başladım Bu müzik hayatımın da başlangıcıydı Tüm program her tarafında tahsis aldım ve bununla beraber A’dan Z’ye adlı programda da ud, gitar ve ara sıra perkusyon çaldım daha sonra, Metin Arolat’a gitarla, Gülşen, Ayşe, Ajda Pekkan ve Aşkın Nur Yengi’ye sesimle, Jale’ye,Bora Öztoprak’a gitar ve sesimle, Leman Sam’a ud, gitar, buzuki ve sesimle, en son olarak da Sibel Tüzün ve Altay’a ud ve sesimle eşlik ettim Bu işler devam ederken, arkadaşlarımla kurduğumuz bir ekiple farklı alanlara yönlendirilmiş klüplerde “sadece sevdiğimiz şarkılar konsepti aşağı programlar yaptık  

858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt