Tolga Karel Dolandırdımı Popstar yarışmada ün şampiyon Sezen albüm hariç tutmak için ünlü oyuncu Tolga karel'den şarkı almaya kalkarsa neler olur 'TOLGA KAREL HAYATIMI MAHVETTİ!' 1548636312 1548636312 tolgakareldolandirdimi5c4e509b83fa3tolgakareldolandirdimi5c4e509b83fa3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertolga23mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg POPSTAR SEZEN, TOLGA KAREL HAKKINDA ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALARDA BULUNDU Tolga Karel'in Sezen'e 'Sana şarkı vereceğim' diyerek 'Kukla' adlı şarkısını önerdiği karşılığında ise 25000 TL aldığı, daha sonra aynı şarkıyı o kadar çok kişiye benzer yollarla sattığı haberleri bir süredir gündemdeydi Sessizliğini bozan Sezen sonunda patladı ve şunları söyledi: 'Ben çıkardığım albümü kimseye taviz vermemek adına oturduğumuz evi satarak yaptım Bunun mesulü adamakıllı Tolga Karel'dir Benden aldığı, stüdyo masrafı olarak gösterdiği, paranın sıkıntısını halen çekiyorum Bugüne değin sustum, çünkü insanların iyi niyetlerinin bu şekilde kullanılmış olmasını ahlaki insana uygu bulmadığımdan, anlatırken yarı ben bunu yapmışım gibi utanıyorum Yetmezmiş gibi bir kavgacı tavırlarına maruz kaldım Artık hem Allah'ından bulsun diyorum Başkalarının canı yanmasın diye deşifre ediyorum, belki aynaya bakar utanır!' Son dönemde alkol ve uyuşturucu haberleriyle sarsılan Tolga Karel, bu defa de Popstar Sezen'e yaptıklarıyla gündeme geldi Hayatındaki düzensizlikle çoğu kez gündeme gelen Karel, bu sebeple Ay Yapım'dan da dikkat almış