Tolga Karel Kıvanç’ı artı pohpohluyorlar dedi tolga karel, kıvanç tatlıtuğ, röportajı, haberleri ve diğer taraftan burada arkadaşlar 1548655563 1548655563 tolgakarelkivancifazlapohpohluyorlardedi5c4e9bd0cbbdftolgakarelkivancifazlapohpohluyorlardedi5c4e9bd0cbbdf tolgakarelkivancifazlapohpohluyorlardedi5c4e9bd0cbbdf Kötü Adam imajıyla belli Tolga Karel, verdiği demeçte, Kıvanç Tatlıtuğ için Kıvanç'ı fazla pohpohluyorlardedi Acilen Tolga'nın verdiği röportajdan kesitler sunuyoruz sizlere Melek'ler Senelerdir sektörde olmasına rağmen en büyük çıkışını “Yaprak Dökümünde canlandırdığı Oğuz karakteriyle yapan Tolga Karel, uzun süredir koruduğu sessizliğini bozdu Son dönemde oyunculuğundan fazla gece hayatı ve içki düşkünlüğüyle haber olan Karel, medyanın kendisini “kötü adam ilan ettiğine inanıyor Sizinle ilgili haberleri kesintisiz yalanlıyorsunuz Peki, insanların size karşı bir art niyetleri mi var? Durup dururken hakkınızda neden bu değin fazla olumsuz haber yapılsın? Altı senelik kariyerimde şunu anladım; medya beni çok seviyor Ama bu sevgi, severken öldürmek gibi bir şey! Özellikle “Yaprak Dökümünden daha sonra yerlerde sürüneyim, biteyim, mahvolayım, her şeyimi kaybedeyim diye bekleyen önemli bir kitlenin olduğunu anladım Mutlaka medya için iyi malzemeyim fakat bu değin da sert haberler yapmayın Size iyi bir malzeme olduğunuzu düşündüren ne? Farklı olduğum ve öbür yaşadığım, şöhret kritelerinde bir hayat sürmediğim, daha halktan olup insanların içinde yaşadığım için olabilir Çünkü medyaya kadar şöhretli olanlar evden çıkmaz, emin stratejiler izler, lüks otomobillere biner, korumalarla dolaşır Ben bunun dışına çıktım CAMİAYA KADAR ANORMAL HALKA TARAFINDAN NORMALİM Siz neden anlattığınız o şan kriterlerine kadar yaşamyı tercih etmediniz? Çünkü ben o camiaya göre olağandişi, halka göre normal bir insanım! Normal millet ne yapar? zaman zaman içebilir, sokakta bağırabilir, bu sizin özgürlüğünüzdür Ben o komplekslerden, egolardan uzakta bir yaşam yaşamayı seçim ettim Içki probleminiz olduğu ve bu yüzden mekanlardan çıkartıldığınız haberleri de çoğu kez gündeme geliyor Içki probleminiz var mı? Bu stil problemi olan bir adamın beş yıl her tarafında, 174 bölümü bir istikrar çerçevesinde, askeri düzende götürmesi mümkün mü? Bunu hangi fikir kabul edebilir ara sıra sert çıkışlarım olmuştur ama kimseden fazla yaşamadım Natürel fakat çok iyi değilim ama bu olaylar gereksiz yere çok abartıldı Peki, ne değin içersiniz? Oturduğumuz ortama kadar değişir Dostlarımızla sohbet ederken birkaç kadeh şarabmızı içebiliriz herkes gibi Onun haricen da alkolle bir münasebetim değil, abartıldığı gibi değil FENA ADAM İMAJIM BEŞ SENEDE OTURDU Kıvanç Tatlıtuğ sizi istemediği için bir dizi projesinden çıkarıldığınız doğru mu? Bana bu proje için teklif gelmemişti ki Haberlerden daha sonra Kıvanç Bey’i aradınız mı? Hayır Dizi kadrosunu belirleyen bir oyuncu olamaz, olmamalı da Zaten böyle bir işin içinde olmam Bende her zaman bir mütevazılık var, fakat öte taraftan birilerinin çok artı pohpohlandığını düşünüyorum id Yani Kıvanç Bey mi pohpohlanıyor? Evet rakip açısından böyle düşünüyorum Ben bir gazetede şunu bile okudum: Dizi onaylanmış, biz kardeş olmuşuz, bütçeler bile açıklanmış Sözde Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başına 35 bin, TL ben 20 bin TL alıyormuşum Sizce niçin Kıvanç Tatlıtuğ lehine, sizin aleyhinize konuşuluyor? Benim beş seneden beri bir “fena adam imajım var ya, ondan Bu fena adam imajının üzerinize yapışacağını varsayım eder miydiniz? Ben beş sene baştan başa benden olması istenilen karakteri, yani Oğuz’u taşıdım yalnızca Şöyle de bir kırgınlığım var Beş sene Ay üretim’la çok hoş işler yaptım Orayı aile gibi gördüm Lakin kimseye bir yanlışım olmadan yollar ayrıldı Seslenmek ama insanların aile anlayışı farklıymış Ay üretim’ın size sahip çıkmadığını mı düşünüyorsunuz yani? Evet, öyle düşünüyorum Bir tanımlama yapılabilirdi Ben sahipsiz kaldım ÇİFT CİNSİYETLİ BİR ROLÜM VAR “Oyunculuk kariyeri bitti deniliyor fakat yeni bir projeniz var, bu projeden bahseder misiniz? Yeni sezonda yönetmenliğini Ezel Akay’ın yaptığı bir dizide yer alıyorum Nasıl bir adamı canlandıracaksınız? Bu bir dönem işi Çift cinsiyetli bir rolüm var, o kadarını söyleyeyim Türkiye’de yapılan en büyük bütçeli meslek diyebilirim O platonun içine girdiğim süre kendimi Hollywood aktörü gibi hissettim O Kadar hayalleriniz var mı? Hollywood’a gitmek gibi yani Vardı fakat gerek kalmadı, burada onu yaşatan bir ekiple çalışıyorum zaten “YAPRAK DÖKÜMÜNDEN SONRADAN KARIŞIKLIK YAŞADIM “Yaprak Dökümünden sonraki dönemde ya yeni bir rol gelmezse diye endişelendiğiniz oldu mu? Gelmezse değil de, gönlümden geçen meslek gelmezse dediğim oldu Ben “Yaprak Dökümünden daha sonra bir kaos dönemine girdim “Bu dek zirvede bir meslek yaptım, derhal ne olacak? dedim Keza şunu da ekleyeyim, bu sezon 35 dizi girecek yayına, bunların 20’sinin kadrosundan önerge geldi Kargaşa dönemine girdiğinizi söylediniz Neler yaptınız o dönem? Fotoğrafçılık Bu sürede dünyanın birçok yerini gezdim, resim çektim, fazla güzel şeyler biriktirdim Vizyonu geliştirmek, dünya ne yapıyor görmek lazımdı Fotoğrafa ilginiz nasıl başladı ve stüdyo kurma fikri ne vakit doğdu? Benim 10 senedir aklımda olan ama fazla yoğunlaşamadığım bir şeydi Dizi bitince bir şeyler üretmek için stüdyoyu kurdum, güzel de oldu 919 Eylül arası Boatshow’da bir sergi projem var “Şehri Masal adında, LÖSEV yararına bir sergi olacak ŞÖHRET OLMA HIRSINI PATAVATSIZ BULUYORUM Sinema filmi yok mu yakın zamanda? İnandığım iki proje var Biri senaryosunu senarist bir arkadaşımla yazdığım romantik komedi Birilerinin beni anlatmasını beklemek yerine kendimi anlattım Yani biraz benim hayatımdan da olacak o filmde Şöhret olan bir insanın eşzamanlı bir looser’lığını anlatacağız Siz de böyle bir looserlık hissettiniz mi? Ben hiçbir süre hissetmedim de şöhretin çok suni ve sanal olduğunu açıklama yapmak istedik Şöhrete duyulan doyumsuzluk ve ihtirası geveze buluyorum YAPIMCIM “SOKAĞA ÇIKMA DEDİ Yaprak Dökümü’nün başarısı büyük bir yükümlülük getiriyordu o dönem ara sıra yapımcım “Sokağa çıkma, evde otur, insanlarla tavır derdi Adamakıllı izole edilmek isteniyordum Lakin bir insan olarak bunu yapamadım natürel Meslek için kendimi dört duvar arasına kapatamazdım PARAYA İHTİYACIM YOK FAKAT 100 MİLYON DOLARA HAYIR DEMEM Içki yüzünden kariyerinizin bittiğini iddia edenlere ne diyorsunuz? Hepsi yalan 1 milyona aldığınız stüdyoyu 500 bine sattığınız haberleri de yalan mı? Evet, yalan Stüdyomu satmıyorum Hiçbir sorun yok Paraya ihtiyacınız olduğu söyleniyor, bunun doğruluk payı var mı? “Yaprak Dökümü mükemmel kazandırdı bize Şu an paraya ihtiyacım yok fakat bir 100 milyon dolar veren olursa neden almayayım (gülüyor)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.