Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tolga Karel'den Kıvanç Tatlıtuğ'a Cevap!

Tolga Karel'den Kıvanç Tatlıtuğ'a Cevap!
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tolga Karel'den Kıvanç Tatlıtuğ'a Cevap! tolga karel, kıvanç tatlıtuğ, dizi gerginliği, cevap geldi, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548659205 1548659205 tolgakareldenkivanctatlitugacevap5c4eaa09c6337tolgakareldenkivanctatlitugacevap5c4eaa09c6337 tolgakareldenkivanctatlitugacevap5c4eaa09c6337 Sevgili melekler, Geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni rol alacağı projede kardeşi rolü içim Tolga Karel'i istemediği yönünde iddialar basında yer almıştıBu iddialar karşı Tolga Karel suskunluğunu bozdu, sert bir dille cevap verdi; ''Son haftalarda ayrı yayınlama organlarında hakkımda çıkan ve bu zamana değin susup, konuşmadığım bir takım haberlerden bundan böyle doğrusu büyük rahatsızlık duyduğumu belirlemek isterim Şimdiye dek sevgili meslektaşım Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili çıkan ve şahsımı zedeleyen haberlere karşısında, severek yaptığım oyunculuk kariyerimin yanısıra fotoğrafçılık kariyerime de hasar verdiğini ve sevenlerime aleyhinde beni ufak düşürdüğünü düşündüğüm için bu açıklamayı gerçekleştirmek zorunda kalıyorum Bu bağlamda 5 sene devam edip zirvede biten bir dizinin kadrosunda yer alan ve işimle alakalı hiçbir negatif tenkit almayan bir oyuncu olarak bu zamana değin konuşmamamın sebebi ilk olarak ailem gibi gördüğüm Ay Yapim'a ve kendime olan saygimdandir Böyle düşüncesiz haberlerin icinde adımın geçmesinden nedeniyle sevenlerimden özür diliyorum Bir oyuncunun kadroyu belirlediği herhangi bir projeye bugüne dek hiç rast gelmedim Aksine meslektaşım Kıvanç Tatlıtuğ'un ülkem adına kazandığı başarılar bana kibir ve sevinç vermektedir Bizler aynı jenerasyonda ve benzer yolda yürüyen rakipler değil yol arkadaşlarıyız Son olarak şunu tarif etmek isterim ama; yaşamım her tarafında inandığım şeylerin ve hayallerimin peşinden koşan bir adam olarak, içten ve vicdanlı oldum Bundan sonradan da kendimden bir parça gibi gördüğüm seyircilerime duyduğum saygıdan nedeniyle kibir duyduğum mesleğime bu inançla devam edeceğim '' Saygılarımla Tolga Karel id  

858,505Konular
982,801Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt