Tolga Sarıtaş Kimdir? Kaç Yaşın da ve Nereli Kanal d ekranlarının pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi haline gelenGüneşin Kızlarıkonusu ve oyuncuları ile izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor Dizi de rol bölge kişilerden biri olan Tolga Sarıtaş, özellikle son oynadığı Ali Mertoğlu karakteri ile genç kızların büyük hayranlığını ve beğenisini kazandı Kendisinin kaç yaşın da olduğunu merak edenler için gereken bilgiler ile birlikte Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı dizi ve sinema gilmlerini bu yazım da sizler ile paylaşıyorum 60671 60671 tolgasaritaskimdirkacyasindavenereli5c5a4fbab1d4dtolgasaritaskimdirkacyasindavenereli5c5a4fbab1d4d 320 600 Tolga Sarıtaş Kimdir? Kaç Yaşın da ve Nereli tolgasaritas9jpg60671 Tolga Sarıtaş Kimdir? Kaç Yaşın da ve Nereli tolgasaritas9jpg60671 Tolga Sarıtaş (1 Ocak 1991) Türk dizi oyuncusu Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu Lise öğrenimini tamamladıktan sonradan ilgisi en ince ayrıntısına kadar oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı Birkaç dizi ve filmden sonradan Müthiş Asır dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı hemen Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu karakterini canlandırmaktadır Yıl Tür Proje Rol Notlar ve ödüller Film Bahtı Kara Berk Yardımcı Oyuncu 2011 Film Kaledeki Yalnızlık Feyyaz Dublör 2011 Dizi Sen de Gitme Birim oyuncusu Dizi Arka Sokaklar Bölüm oyuncusu 2019 Dizi O Kadar Bir Geçer Vakit Fakat Birim oyuncusu 2019 Dizi 20 Dakika Ferdi Dublör 20192019 Dizi Harikulade Asır Şehzade Cihangir 2019 Dizi Benim Adım Gültepe Murat Yardımcı Oyuncu 2019 Dizi Güneşin Kızları Ali Mertoğlu Başrol