Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tom büyümeye hazır mı

Tom büyümeye hazır mı
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tom büyümeye hazır mı Gisele Bundchen ile Tom Brady çifti evlenmişlerdi Gisele evliliği ile ilgili düşüncelerini şöyle aktardı YENİ HEDEFİ KOCAMAN BİR AİLE 1548634639 1548634639 tombuyumeyehazirmi5c4e4a1351d9ftombuyumeyehazirmi5c4e4a1351d9f http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberggggggggggg&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GİSELE BUNDCHEN EŞİ TOM BRADY’NİN KENDİSİNİ EN ÇOK ETKİLEYEN YÖNÜNÜN DÜRÜSTLÜĞÜ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR Takriben 3 yıldır birlikte olduğu Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady ile kısa süre önce dünyaevine giren Brezilyalı süpermodel Gisele Bundchen evliliğin hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı “Çocukları çok seviyorum Üvey oğlumla birlikte zaman geçiriyoruz diyen meşhur model büyük bir aile koymak istediğini şu sözlerle dile getirdi: “Annem babam 36 yıldır evli Ben de ömür boyu eşimle birlikte almak istiyorum Beş altı yıl önce düzenzsiz bir hayatı olduğunu söyleyen Bundchen “Tüm gün kırmızı şarap ve bir sürü sigara içip, yalnızca fast food yiyerek kendimi cezalandırıyordum dedi Meşhur model Brady ile birlikteliğinin ardından hayatının da düzene girdiğini söyledi Eşine övgüler yağdıran Bundchen “Tom’un fazla pak bir kalbi var Dünyaya pembe gözlüklerle bakıyor diye konuştu  

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt