Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tom Clancy Rainbow Six Vegas 2 hakkında yardım!

Tom Clancy Rainbow Six Vegas 2 hakkında yardım!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhabalar arkadaşlar başlık biraz uzun oldu kusura bakmayın Six Vegas 2 de 4 arkadaş story co up da oynamak istiyoruz acaba bu mümkünmüdür? Mümkün ise nasıl yapabiliriz? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirimŞimdiden Teşekkür ederim

Similar threads

Tom Clancy, casusluk ve askeri operasyonlarla ilgili pek çok hikâye kaleme aldı; bu hikayeler yeri geldi kitap, yeri geldi oyun, yeri geldi film veya dizi olarak çıktı karşımıza. Biz de bugün, Tom Clancy imzalı oyunlardan bir seçkiyle çıkalım karşınıza istedik. Önümüzde çok uzun bir oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Tom Clancy, sevdiğimiz bir yazardı. 2008'e kadar olan Rainbow Six oyunlarını da severek oynadığımızı söyleyebiliriz. Fakat Vegas 2'den sonra Ubisoft'un seriyi yalnızca çok oyunculu bir hale dönüştürmesi ile ilgi alanımızdan çıkmıştı. Online rekabetçi oyunların popülerliğinin yükseldiği bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
arkadaşlar öncelikle merhabalar demek istiyorum elimdeki 200den fazla oyundan sadece 3 veya 4ünde problem yaşıyorum yaşadığım problem ise oyunların normal hızından kat kat daha hızlı olarak çalışması bu oyunlar Beowulf The Stolen Freedom Fighters Just Cause Peter Jackson's King Kong...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Tom Clancy oyunları arasında ele alacağımız 2. grup Ghost Recon serisi. Rainbow Six’in ajanlarının yerini bu sefer özel askeri birimler alıyor, biz de yine dünyanın dört bir köşesinde bu özel eğitimli timimizle türlü türlü operasyonlar gerçekleştiriyoruz; yeri geliyor bir uyuşturucu kartelini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Rainbow Six: Siege benim için her zaman bir başarı hikayesi olarak kalacak. İlk incelediğimde umutsuz bir oyun olduğunu düşünmüş olmama rağmen, Ubisoft yerinde müdahalelerle giden oyuncuları geri kazanmakla kalmadı, e-spor’dan sıradan oyunculara ciddi bir oyuncu kitlesini de toplamayı da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt