iltasyazilim
FD Üye
http:img247**************img2477267tomclancysendwarlogoqc2
Ubisoft Shanghai tarafından Xbox 360, PS3 ve PC için geliştirilen, ayrıca ilk Unreal 3 grafik motoru kullanan stratejilerden biri olan EndWar'un PC versiyonunun sistem gereksinimleri açıklandı Mart ayında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun sistem ihtiyaçları şöyle:
Minimum sistem ihtiyaçları
İşletim Sistemi: Windows XP SP2 veya Windows Vista SP1
İşlemci: Intel Core 2 Duo E4400 AMD Athlon 64 X2 6000 veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1 GB RAM (Windows Vista'da 2 GB RAM)
Ekran Kartı: Shader Model 30 destekli herhangi bir ekran kartı veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB
Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600, Core 2 Quad Q6600 AMD Phenom X4 9850 veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Shader Model 30 destekli herhangi bir ekran kartı veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB
Kaynak : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Ubisoft Shanghai tarafından Xbox 360, PS3 ve PC için geliştirilen, ayrıca ilk Unreal 3 grafik motoru kullanan stratejilerden biri olan EndWar'un PC versiyonunun sistem gereksinimleri açıklandı Mart ayında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun sistem ihtiyaçları şöyle:
Minimum sistem ihtiyaçları
İşlemci: Intel Core 2 Duo E4400 AMD Athlon 64 X2 6000 veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1 GB RAM (Windows Vista'da 2 GB RAM)
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB
Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600, Core 2 Quad Q6600 AMD Phenom X4 9850 veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 2 GB RAM
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB
Kaynak : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız