Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baslıktaki gibi oyunda kokpiti acamıyorum Ekran kartım dx10 destekli dx 10 da acmayı denedim ama sanırım işletim sist xp oldugundan calısmadı Kokpiti acınca dısarısı rengarenk oluyor bu sorunu cozebileniniz varmı?
imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a63875a3
imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a649d0d3
imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a65b54f6
Guitar Hero III: Legends of Rock
GH'yu ilk gorduğum zaman işte demiştim, işte tam benim istediğim oyun Ama malesef bu guzelim oyun sadece...
Guitar Hero III: Legends of Rock
GH'yu birincil gördüğüm süre işte demiştim, işte bütün benim istediğim oyun Ama malesef bu güzelim oyun yalnızca konsollardaydı, bu yüzden oynama şansını bulamadım Fazla şey kaçırdığımı düşünüyordum Acilen GH3 elimde, ve düşündüğümden fazla daha fazlasını...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.