Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tom clancy's splinter cell blacklist multapliyer

tom clancy's splinter cell blacklist multapliyer
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben tom clancys slimpter cell blacklist oyununu orjinal aldım ama nasıl online oynanacağını bilmiyorum u playdan arkadaş eklersemmi oynayabilirim onu da bilmiyorum menüde online sekmesi var orda oda açıyorum 1 saat bile beklesem gelişme yok tek başıma odada kalıyorum nasıl oynayacağım söylermisiniz

Şimdiden teşekkürler

Similar threads

arkadaslar ben tom clancy's splinter cell conviction indirdim rusça cıktı bu oyunu çok oynamak istiyorum nette çok arastırma yaptım ingilizce dil paketi yok ingilizce oyun indiriyorum ama oda inmiyoroyunu ingilizce olan biri dil dosyalarını link ettirebilirmi çok rica ediyourm
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arakdaşlar acil yardım Tom Clancy's Splinter Cell 3 Chaos Theory oyunun acitvasyon ve seriali lazım Lütfen bilen varsa verebilirmii araştırdım yok biyerde
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bir metin editörüyle C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\Profiles\profilismiini dosyasını açınDaha sonra aşağıdaki satırları, istediğiniz tuşa ekleyin Örneğin F2 tuşuna ölümsüzlük koymak için F2 invinciblesatırını eklemelisiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt