Tom Cruise'den Tanımlama ''Hiç Estetik Yaptırmadım'' Tom Cruise Tom Cruise Haberleri Vayyy be babam yaşında diyorum ve şaşırıyorum Maaşallah adam hala 30unda sankiDemekki ya suyundan ya havasından olsa lüzum bu yabancılar hiç göstermiyolar yaşlarınıMaaşallah diyelim biz de nazar değmesintomcruisedenaciklamahicestetikyaptirmadim5c4e5cd1564b7pngalt Tom Cruise kimdir merak eden meleklerimizeİşte Tom Cruise Hiç Estetik Yaptırmadım 1548639436 1548639436 tomcruisedenaciklamahicestetikyaptirmadim5c4e5cd15c1b8tomcruisedenaciklamahicestetikyaptirmadim5c4e5cd15c1b8 tomcruisedenaciklamahicestetikyaptirmadim5c4e5cd15c1b8 Hollywood'un en fazla kazanan oyuncularından 50 yaşındaki Tom Cruise, hala genç görünmesiyle ilgili söylentilere yanıt verdi 1986 yapımı Top Gunile Hollywood'un en fazla kazanan oyuncularından 50 yaşındaki Tom Cruise, hala genç görünmesiyle ilgili söylentilere cevap verdi 1986 yapımı Top Gunile ün şampiyon Cruise, estetik operasyon geçirmediğini ve katiyen geçirmeyeceğini söyledi Görevimiz Riskfilm serisinde bir takım aksiyon sahnelerinde dublörsüz oynamayı başarabilen Cruise, Playboy dergisine verdiği röportajda, nasıl bu değin genç göründüğüyle ilgili İnanın bilmiyorum Çalışıyorum Aralıksız ailemle birlikteyimdedi