Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tom Cruisle Boşanma Arifesinde Olan Katie Holmes Sessizliğini Bozdu....

Tom Cruisle Boşanma Arifesinde Olan Katie Holmes Sessizliğini Bozdu....
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tom Cruisle Boşanma Arifesinde Olan Katie Holmes Sessizliğini Bozdu Katie Holmes Haberi Katie HolmesTom Cruise Boşanma Tom Cruisle 6 yıllık bir evlilikten daha sonra boşanmaya karar veren Katie Holmes psikolojisinin deha bozulduğunu oğlunu olmak için elinden geleni yapacağını açıkladıİşte haberin detayı 1548635998 1548635998 tomcruislebosanmaarifesindeolankatieholmessessizliginibozdu5c4e4f61c3115tomcruislebosanmaarifesindeolankatieholmessessizliginibozdu5c4e4f61c3115 tomcruislebosanmaarifesindeolankatieholmessessizliginibozdu5c4e4f61c3115 Katie Holmes Sessizliğini Bozdu Tom Cruise'la boşanma arifesinde olan Katie Holmes: Beni robota dönüştürdü, kişiliğimi kaybettim! diyor Büyük bir aşkla evlendiği Tom Cruise'la boşanma arifesinde olan Katie Holmes, bir an önce özgürlüğüne kavuşmak istediğini açıkladı Tom Cruise'un üstünde uyguladığı baskı nedeniyle yaşam enerjisini kaybettiğini bildiren güzel oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: Tom yüzünden kişiliğimi kaybettim Evliliğimizde hep onun kuralları geçerli oldu Beni her komutunu yerine getiren bir robota dönüştürdüBU MUTLULUK MAZİDE KALDI! 'PSİKOLOJİMİZİ BOZDU' Peri masalı gibi başlayan aşklarının zamanla bir kabusa dönüştüğünü gösteren Holmes, ekledi: Bu evliliğin bana tek katkısı kızım Suri'dir Tom'un tabi olduğu Scientology Tarikatı yüzünden 5 takvim evliliğim baştan başa hapis hayatı yaşadım Tom önce benim psikolojimi bozdu Şimdi de bu tarikatın acayip kurallarını dayatarak kızımın psikolojisini bozuyor Suri'nin velayetini olmak için elimden geleni yapacağım  

858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt