Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tomb Raider 5 Chronicles

Tomb Raider 5 Chronicles

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya sayın arkadaşlar ben Tomb Raider 5 Chronicles da bi bolumde kaldım ama bı turlu cıkıs bulamıorum bılen bırısı warsa yardım ederse cok memnun olurum
deniz altılı bolum Lara deniz altına girdikten belli bi sure sonra olaylar gecıo we denız altı zarar gorunce batmaya baslıo tek cıkıs yolu oksıjen tuplerını bulup cıkmakhatta denız altının amıralı dıo ben artık oluorum sen su anahtarı al ıste bı oda war orda oksıjen tuplerı war tuplerden bırısını buldum ama dıgerı sanırsam orda bı oda war anahtarla acılması gereken orda olmalıfakat oraya gıremıorum cunku 3 tane yukardan elektrık telı yere uzanmıs suya we cok dar bı korıdor war ordan nası geccem? nerderyse ımkansız cunku tellere deydıgım an health full olsa bıle oluorum baska bı yolu falan mı war? yoqsa mukemmele yakın bı becerı sergıleyıp degmedenmı geccem ? :S
şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt