Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tomb Raider Anniversary Yardım

Tomb Raider Anniversary Yardım
0
123

Similar threads

Arkadaşlar tomb raider anniversary de bir bölüm geçemedim bölüm şöyle arkanı dönüp bir yere atlıyacaksın ama ben atlayamıyorum bunu çözenler lütfen bana yardım etsin yardım edene +rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar Tomb Raider indirdim ve oynamaya başladımAncak oyunun %16 sına geldiğimde tanker patlatma bölümünü geçemedim tankeri patlatıyorum ve hiç birşey olmuyorOyuna devam ediyorsun ama bişey olmuyo orda kalıyorsunNaıl geçeceğim lütjen yardım edin!!!!!!!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
slm arkadaşlar tomb raider legend oyununu indirdim ama ne kadar baktımsada ***** dosyasına ulaşamadım yardımcı olurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Tomb Raider 2019 Adlı oyunu bir torrent sitesinden indirdim ancak oyunun rar dosyasına şifre koymuşlar ve şifreyi alabilmek için 3 link vermişler Ben hiç birinden alamadım lütfen bi yardım eder misiniz Linkler Aşağıda Thank you for Downloading this Torrent! The game is unlocked by a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhaba tomb raider oynuyorum lara ateşli oku aldı ve 10 15 kişi ile savaşta şu an ama oku seçtiğim zaman ateşli ya da normal ok atamıyorum illa ip oku atıyor youtubeden baktım ateşli okla geçiyorlar orayı ama bana seçtirtmiyor belki tuşu ayarlamam gerekiyordur ama o sırada oyunu durdurmuyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,497Konular
981,927Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt