Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tomb raider anniversary de bir bölüm geçemedim bölüm şöyle arkanı dönüp bir yere atlıyacaksın ama ben atlayamıyorum bunu çözenler lütfen bana yardım etsin yardım edene +rep
Arkadaşlar tomb raider anniversary de bir bölümü geçemedim bölüm şöyle arkanı dönüm karşı tarafa atlıyorsun ama ben atlıyamıyorum bilen varsa yardım etsin
Arkadaşlar Tomb Raider indirdim ve oynamaya başladımAncak oyunun %16 sına geldiğimde tanker patlatma bölümünü geçemedim tankeri patlatıyorum ve hiç birşey olmuyorOyuna devam ediyorsun ama bişey olmuyo orda kalıyorsunNaıl geçeceğim lütjen yardım edin!!!!!!!!!!
ya sayın arkadaşlar ben Tomb Raider 5 Chronicles da bi bolumde kaldım ama bı turlu cıkıs bulamıorum bılen bırısı warsa yardım ederse cok memnun olurum
deniz altılı bolum Lara deniz altına girdikten belli bi sure sonra olaylar gecıo we denız altı zarar gorunce batmaya baslıo tek cıkıs yolu...
Ortadan geçen 25 yıla rağmen hala oyun dünyasının en tanınan bayan karakterlerinden olan Lara Croft'u bizlere armağan eden Tomb Raider serisinin yıllar içindeki gelişimine gelin birlikte bir göz atalım.
1. Tomb Raider (1996)
Takvimler 1996 yılını gösterirken oyun dünyası en dişli...
Epic Games Store, bir süredir ücretsiz oyunlar konusunda tempoyu düşürmüştü, hatta oyun yerine ek paket verdiği de oldu bu dönemde. Ama bu haftayla birlikte ufak ufak hareketlenmeye başladı yine. Bu haftanın ücretsiz oyunu Ring of Pain. Dün akşam bunun yanına bir de Destiny 2: Bungie 30th...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.