iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 1 kutu 300 gramlık ton balığı
• 1 adet ufak soğan
• 5 adet kepekli ekmek içi
• 1 Adet yumurta
• Yarım demet maydanoz
• Bir buçuk su bardağı un
• Kızartmak için:Sıvıyağ
Hazırlanışı :
Ton balığının yağını süzdürünSoğan, kepekli ekmek içi, 1 yumurta ve maydanozla birlikte robotta karıştırınHazırlanan köfte hamurundan ceviz iriliğinde parçalar kopartıp,elinizde yassılaştırınYağı kızdırınKöfteleri una bulayıp,kızgın yağa atınÇevirerek iki tarafını da kızartınDilerseniz yeşillikle servis yapın
• 1 kutu 300 gramlık ton balığı
• 1 adet ufak soğan
• 5 adet kepekli ekmek içi
• 1 Adet yumurta
• Yarım demet maydanoz
• Bir buçuk su bardağı un
• Kızartmak için:Sıvıyağ
Hazırlanışı :
Ton balığının yağını süzdürünSoğan, kepekli ekmek içi, 1 yumurta ve maydanozla birlikte robotta karıştırınHazırlanan köfte hamurundan ceviz iriliğinde parçalar kopartıp,elinizde yassılaştırınYağı kızdırınKöfteleri una bulayıp,kızgın yağa atınÇevirerek iki tarafını da kızartınDilerseniz yeşillikle servis yapın