iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
40 gr ton balığı
20 gr dana jambon
1 tatlı kaşığı dolusu kapari
2 yemek kaşığı krema
Yarım çay kaşığı muskat
Yeteri kadar tuz, beyazbiber
110 gr penne makarna (Yaklaşık 15 paket)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
16 bağ dereotu
Hazırlanışı:
Penneyi 810 dakika haşlayın
Tavaya zeytinyağı ve sarımsak koyup soteleyin Ìçerisine ton balığı, kapari, jülyen doğranmış jambon, muskat, tuz, biber ve kremayı ilave ederek sosu hazırlayın
Makarna ile karıştırıp, dereotu ile süsledikten sonra servise sunun
40 gr ton balığı
20 gr dana jambon
1 tatlı kaşığı dolusu kapari
2 yemek kaşığı krema
Yarım çay kaşığı muskat
Yeteri kadar tuz, beyazbiber
110 gr penne makarna (Yaklaşık 15 paket)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
16 bağ dereotu
Hazırlanışı:
Penneyi 810 dakika haşlayın
Tavaya zeytinyağı ve sarımsak koyup soteleyin Ìçerisine ton balığı, kapari, jülyen doğranmış jambon, muskat, tuz, biber ve kremayı ilave ederek sosu hazırlayın
Makarna ile karıştırıp, dereotu ile süsledikten sonra servise sunun