iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 4 adet büyük boy patates
• 1 kuru ton balık konservesi
• 4 adet küçük turp
• 2 adet taze soğan
• Yarım demet roka
• 6 adet kiraz domates
• Yeteri kadar tuz, karabiber
Hazırlanışı :
Ton balığını küp küp bölün Turpları ince ince doğrayın Taze soğanı iyice kıyın Domatesleri ikiye bölün Yarım demet rokayı blendırda incecik kıyın
Patatesleri folyoya sarın 220 derece fırında 1 saat pişirin Patatesler ılındığında patateslerin ortasını açın Bir bıçak yardımıyla kıyılmış rokayı patatese karıştırın ve yukarıdaki tüm malzemeyle beraber patateslerin içine doldurup servise sunun
• 4 adet büyük boy patates
• 1 kuru ton balık konservesi
• 4 adet küçük turp
• 2 adet taze soğan
• Yarım demet roka
• 6 adet kiraz domates
• Yeteri kadar tuz, karabiber
Hazırlanışı :
Ton balığını küp küp bölün Turpları ince ince doğrayın Taze soğanı iyice kıyın Domatesleri ikiye bölün Yarım demet rokayı blendırda incecik kıyın
Patatesleri folyoya sarın 220 derece fırında 1 saat pişirin Patatesler ılındığında patateslerin ortasını açın Bir bıçak yardımıyla kıyılmış rokayı patatese karıştırın ve yukarıdaki tüm malzemeyle beraber patateslerin içine doldurup servise sunun