iltasyazilim
FD Üye
8 limon 200 gr ton 6 kahve kaşığı kaymak Tuz Nane Karabiber Pul biber Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Limonları yıkayıp tezgahta elinizle iyice bastırarak yuvarlayın ki yumuşasınlar
Üst taraftan şapka şeklinde kesin, alt taraftan da düzce durması için ince bir dilim kesin İç kabuğunun kalmasına dikkat edin
Kıyılardan bıçakla etrafın kesin ve bir kaşıkla içlerini boşaltın Bu tarif için 8 limondan çıkanın sadece yarısı yeterlidir
Limonları küp küp şeklinde doğrayın, ton balığını iyice süzün ve bir kaba alıp, kaymakla bir karıştırın İsteğe göre tuzunu ve baharatını ayarlayıp karıştırın
Harç hazır olunca boşalttığınız limonların içine dökün, üzerini süslemek için biraz daha pul biber serpebilirsiniz Servis edene kadar dolapta bekletin
Afiyet olsun !
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Limonları yıkayıp tezgahta elinizle iyice bastırarak yuvarlayın ki yumuşasınlar
Üst taraftan şapka şeklinde kesin, alt taraftan da düzce durması için ince bir dilim kesin İç kabuğunun kalmasına dikkat edin
Kıyılardan bıçakla etrafın kesin ve bir kaşıkla içlerini boşaltın Bu tarif için 8 limondan çıkanın sadece yarısı yeterlidir
Limonları küp küp şeklinde doğrayın, ton balığını iyice süzün ve bir kaba alıp, kaymakla bir karıştırın İsteğe göre tuzunu ve baharatını ayarlayıp karıştırın
Harç hazır olunca boşalttığınız limonların içine dökün, üzerini süslemek için biraz daha pul biber serpebilirsiniz Servis edene kadar dolapta bekletin
Afiyet olsun !
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız