Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Toplama Bilgisayar YARDIM ??

Toplama Bilgisayar YARDIM ??
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar Ben Bilgisayar Alıcam Önceden Laptop Düşünüyordum Ama Toplama PC nin Daha Yararlı Olacagının Kanaatına Vardım

Bütçem:2500 TL Kadar

Bilgisayarı Oyun İçin Kullanacağım (LeagueOfLegends)

Her Türlü Yardıma Açığım Pek Bilgim Yok

Şuan Kullandığım Bilgisayar Tarih Oldu Özellikleri Bunlar: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Şöyle bir bilgisayar toplamaya karar verdim 23 yıl kadar sisteme masraf etmek istemiyorum gerekmedikçe Vakti olan inceleyip, yardımda bulunursa sevinirim İyi forumlar 1)Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu ve eksik parça var mı? 2)Bu sistem beni kaç yıl idare eder? 3)Bu fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Şöyle bir bilgisayar toplamaya karar verdim 23 yıl kadar sisteme masraf etmek istemiyorum gerekmedikçe Vakti olan inceleyip, yardımda bulunursa sevinirim İyi forumlar 1)Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu ve eksik parça var mı? 2)Bu sistem beni kaç yıl idare eder? 3)Bu fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bu konuya cevap vercek arkadaşlardan tek ricam Cok cok iyi bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın Neyse Benim 2 milyarlık bir bütçem var Ve biliyorsunuz neredeyse her hafta oyunlara güncelleme vs geliyor ve kasıyor Ben beni 34 sene boyunca götürecek bi bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt