iltasyazilim
FD Üye
Toprak Kapta Kaşarlı Sucuk Tarifi İçin Malzemeler
*İsteğe bağlı sucuk, sosis ne arzu ederseniz
*Bol miktarda kaşar
*Acı severseniz süs biber isteğe bağlı
*Yarım yemek kaşşığı tereyağ
*1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Toprak Kapta Kaşarlı Sucuk Tarifi Yapılışı Sucukları arzu ettiğiniz şekilde doğrayın daha sonra bir sahanın içinde tereyağını koyun ayçiçek yağınıda eriyince sucukları atın
Çok az kavurun içinde kavurduğunuz sucukları toprak kabın içine alın*ama her zaman toprak kabları kullanırken içini sıvı yağ ile yağlamayı unutmayın bu önemlidir toprak kapların kullanımında
Sucukların üzerini tamamıyle kapatacak şekilde kaşar peyniri rendeleyin*biberleri ben tost makinesinde közlüyorum közlediğiniz biberleride kaşarların üzerine dağıtın süs biber acı olur derseniz normal biberde olur
Daha sonra fırında 200 derecenin üzerinde pişirin kaşarların üzeri kızarıncaya kadar dilerseniz sucuk yerine mantar ,pastırma ,patlıcan da kullanabilirsiniz
*İsteğe bağlı sucuk, sosis ne arzu ederseniz
*Bol miktarda kaşar
*Acı severseniz süs biber isteğe bağlı
*Yarım yemek kaşşığı tereyağ
*1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Toprak Kapta Kaşarlı Sucuk Tarifi Yapılışı Sucukları arzu ettiğiniz şekilde doğrayın daha sonra bir sahanın içinde tereyağını koyun ayçiçek yağınıda eriyince sucukları atın
Çok az kavurun içinde kavurduğunuz sucukları toprak kabın içine alın*ama her zaman toprak kabları kullanırken içini sıvı yağ ile yağlamayı unutmayın bu önemlidir toprak kapların kullanımında
Sucukların üzerini tamamıyle kapatacak şekilde kaşar peyniri rendeleyin*biberleri ben tost makinesinde közlüyorum közlediğiniz biberleride kaşarların üzerine dağıtın süs biber acı olur derseniz normal biberde olur
Daha sonra fırında 200 derecenin üzerinde pişirin kaşarların üzeri kızarıncaya kadar dilerseniz sucuk yerine mantar ,pastırma ,patlıcan da kullanabilirsiniz