Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

topuk kanında tsh yüksekliği nedir kızlar korkuyorum

topuk kanında tsh yüksekliği nedir kızlar korkuyorum
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
topuk kanında tsh yüksekliği nedir kızlar korkuyorum Kızlar 13 günlük bir oğlum var bebeğimden doğduktan sonra topuk kanı aldılar Neyse ertesi hafta sağlık durumu ocağına götürdük ordanda bir topuk kanı daha aldılar bizi dün aradılar ve oğlumuzun tsh hormonunun yüksek çıktığını ve bi daha kan vermemiz gerektiğini söylediler Çok korkuyorum Bu tsh si yüksek meydana çıkan hiç bir arkadaşımız var mı burada Değil ise lütfen bu tsh neyin belirtisidir ne aramak oluyor bu bana tezgâhtar olur musunuz lütfen  

Similar threads

Çocuklarda TSH yüksekliği sebepleri TSH hormonu vücudumuz için en zorunlu hormondur Çünkü, vücudumuzda özellikle enerji sağlanması için gerekli olan tiroid hormonları olan T3 ve T4 hormonları TSH salgısı ile olur TSH salgısının yüksek olması, tiroid bezinin eksik salgılanması durumunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Hormonlar, vücudumuzun temel işlevlerini yerine getirmesini sağlayan önemli unsurlardır Hormonların fazla ya da az salgılanması ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir Prolaktin de bu hormonlardan biridir Kanda prolaktin hormonu yüksekliğine tıp dilinde hiperprolaktinemi denir Bu hormonun...
Cevaplar
1
Görüntüleme
84
Hormonlar, vücudumuzun temel işlevlerini yerine getirmesini sağlayan önemli unsurlardır Hormonların fazla ya da az salgılanması ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir Prolaktin de bu hormonlardan biridir Kanda prolaktin hormonu yüksekliğine tıp dilinde hiperprolaktinemidenir Bu hormonun fazla...
Cevaplar
1
Görüntüleme
198
Hormonlar, vücudumuzun temel işlevlerini yerine getirmesini sağlayan önemli unsurlardır Hormonların fazla ya da az salgılanması ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir Prolaktin de bu hormonlardan biridir Kanda prolaktin hormonu yüksekliğine tıp dilinde hiperprolaktinemi denir Bu hormonun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt