Torchlight
Fantezi temalı oyun kurgusal Torchlight kasabasında ve yakındaki geniş mağaralarda ve zindanlarda, maceraperestlerin pahalı yağma ve savaş ordularını toplamak için keşfetme üzerine kurgulanmıştır.
Oyuncu, bir seri rastgele zindan keşfeden, çok sayıda düşmanla savaşan ve ekipman, altın ve öteki yağma toplayan yalnız bir kahramanı denetim eder. Oyun ayrıyeten, oyuncu karakterinin periyodik olarak NPC satıcılarına eser alıp satmak ve hizmet almak için dönebileceği bir merkez olarak hizmet veren bir kasabaya sahiptir. Kahraman zindana girerken, ana hikayeyi ilerleten benzersiz patronlarla savaşmayı içeren bir seri vazife sunulur. İsteğe bağlı olarak, oyuncu yan vazifeleri, rastgele hizmetleri üstlenebilir yahut dallanma zindan sahalarını ziyaret edebilir. Grafikler üç boyutludur ve özgün Diablo'da kullanılan izometrik perspektife misal halde üstten bir perspektiften görüntülenir.
Torchlight Sistem Gereksinimleri
Windows için;
Minimum Sistem Gereksinimleri: - İşletim Sistemleri: Windows XP yahut daha sonrası
- İşlemci: x86 koordinasyonlu 800MHz işlemci
- Bellek: 512MB
- Ekran Kartı: En az 64 MB adreslenebilir belleğe sahip DirectX koordinasyonlu 3D grafikler (ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2 yahut Intel GMA 950 gibi)
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 400MB
Mac OS X için;
Minimum Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Leopard 10.5.8, Snow Leopard 10.6.3 yahut sonrası
- İşlemci: Intel Mac
- Bellek: 1GB RAM
- Ekran Kartı: 256MB RAM'li OpenGL 2.0 koordinasyonlu ekran kartı (ATI Radeon X1600 yahut dengi nVidia ekran kartı)
- Sabit Disk: 800MB