iltasyazilim
FD Üye
3 adet milföy
1,5 SB süt
1 YK tepeleme un
1 YK buğday nişasta
1 TK vanilya
4 YK şeker
Süt, un, nişastayı orta bot sos tenceresinde iyice çırpın Karışım kaynamaya başladığında ocağın altını kısın ve 23 dakika sürekli çırparak pişirmeye devam edin Ocaktan almadan önce vanilya ve tereyağını ekleyin, tekrar çırpın Milföyleri ince uzun kesin ve huni şeklinde olan kalıbı sarın Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana(1517 dakika) kadar pişirin Milföyler soğuduktan içini krema ile doldurun, antep fıstığına batırın ve servis edin
Onedio
1,5 SB süt
1 YK tepeleme un
1 YK buğday nişasta
1 TK vanilya
4 YK şeker
Süt, un, nişastayı orta bot sos tenceresinde iyice çırpın Karışım kaynamaya başladığında ocağın altını kısın ve 23 dakika sürekli çırparak pişirmeye devam edin Ocaktan almadan önce vanilya ve tereyağını ekleyin, tekrar çırpın Milföyleri ince uzun kesin ve huni şeklinde olan kalıbı sarın Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana(1517 dakika) kadar pişirin Milföyler soğuduktan içini krema ile doldurun, antep fıstığına batırın ve servis edin
Onedio