Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

torrent ve oyun

torrent ve oyun

Similar threads

arkadaslar bende torrentle max payne 1 i indirdim normal sekilde acildi ve bilgisayara yukledim ama acma istedigimde cd surucusunde yanlis cd var yaziyo acaba oyunu cd ye yuklesem olurmu diye denedim yine olmadi acaba bu neden olabilir neyi yanlis yaptim yardim lutfennnnn
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkadaşlar 2 gün önce torrentle bad company 2 yi indirdim ama rar dosyası şifreliydi içinde şifreyi inderebileceim site war ama sharecash die bi site 3gündür arastırıorm ama bi türlü indiremedim indirebilen biri warsa bana bi sekilde ulaştırsın ne olr çok sevinicem işte link: ,#
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Ben arcatera:The dark brotherhoodu torrentle indirdim şöyle dosyalar çıktı karşıma Hertürlü dosya açıcıyla denedim açılmadı torentle indirince gönderdiğim veriler daha 500 mb olmuştu ama indirdiğim verilen tamamen inmişti Üzgün Dikkat ! böyle dosyalar geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Torrent, en yaygın kullanılan dosya indirme yazılımlarından biridir. Bilgisayarınıza indirmek istediğiniz oyun, yazılım, film ve daha bir çok dosya ve dosya türlerini bu masaüstü yazılım sayesinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kullanımı ve arayüzü basit olan bu yazılım için hazırladığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
NfsU II Vinlys Dosyası Lazım Oyunu Rip li İndirmedim Bir Arkadaştan FlashDisk ile Aldım Fakat Vinlys Dosyası Yok Bana Ripli değilde Klasor halinde Atana REP ' e Boğmakta Kararlıyım Yarım Edene Şimdiden Teşekkürler! ! HERKEZE İYİ FORUMLAR DİLERİM !
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt