Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tortillalı Wrap

Tortillalı Wrap

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tortillalı Wrap Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet tortilla lavaşta olabilir ben tortilla kullandım
*İsterseniz tavuklu isterseniz köfteyi kullanıp da yapabilirsiniz Ben köfteli yaptım yani köfteyi kızarttıktan sonra küçük küçük kestim o şekilde kullandım
*1 adet patates
*34 yeşil biber kırmızıda olabilir
*1 adet soğan orta boy
*1 adet domates
*34 dilim kaşar peyniri
*3 adet kıvırcık yaprağı
*2 kaşık salça biber domates farketmez

Tortillalı Wrap Tarifi Yapılışı Öncelikle tortilla eğer buzdolapta saklandıysa o çıkartılmalı ve çözülmesi beklenmeli Daha sonra yeşil biberle soğan sote edilir ayrı tabağa alınır Patatesler kızartılır ayrı tabağa alınır Yeşillik yıkanır ve doğranır Köfteler kızartılır ve doğranır Kısaca bütün malzemeler hazırlanır Ve yapım aşamasında tortillaya önce salça sürülür Kaşar konur üzerine soğanla kavrulan biber patates köfteler domates ve tekrar kaşar konulup sarılır İçi biraz fazlaca dolduğundan ucu açılır gibi olucak O açılan ucuna da salça sürüp yapıştırabiliriz ben öyle yaptım sonra köfteyi kızarttığım tavada tortillayı çizleri çıkana kadar ısıttım kaşarları erimesi için

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt