Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Torunu Hülya Koçyiğit'i şikayet etti

Torunu Hülya Koçyiğit'i şikayet etti
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Torunu Hülya Koçyiğit'i şikayet etti Torunu Neslişah sigara tirkayisi olan anneannesi Hülya Koçyiğit'ten şikayetçiymiştorunuhulyakocyigitisikayetetti5c4e7b3ce8d72gifalt :tik: :tik: :tik: 1548647223 1548647223 torunuhulyakocyigitisikayetetti5c4e7b3cecf1atorunuhulyakocyigitisikayetetti5c4e7b3cecf1a torunuhulyakocyigitisikayetetti5c4e7b3cecf1a Hülya Koçyiğit, davetli olduğu “ıyi oysa Varsın programında torunu Neslişah Alkoçlar’dan sitem işitti Ünlü oyuncu, hiç beklemediği bu “sigara sitemi aleyhinde ne diyeceğini şaşırdı Torunuyla katıldı * Fatih Türkmenoğlu’nun sunduğu “ıyi oysa Varsının bayram konukları, Hülya Koçyiğit ile torunu Neslişah Alkoçlar’dı Alkoçlar’ın anne edinmek istediğini söylemesi üzerine söze giren Türkmenoğlu, Elvis Presley ailesinin üç kuşak birlikte göründüğü fotoğrafı hatırlattı ve “derhal siz bunu 4 kuşak yapabilirsiniz maksimum 15 sene var dedi Sağlığına uyarı etsin * Bu sözü Neslişah Alkoçlar’ın sitemi peşine düşüp takip etti: “Fakat onlar sigara içmiyor, kendilerine bakıyor Anneannem ise fazla sigara içiyor! Anneannemi şikayet etmek istiyorum, çünkü onu fazla seviyorum ve sağlığına dikkat etmesini istiyorum! Bu sitem karşısında donakalan Koçyiğit, “Televizyon programında, hem de bayramda diyerek onu uyardı  

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt