Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

toshiba 4 GB U3 flash disk

toshiba 4 GB U3 flash disk
0
117

Similar threads

Ürün Detayları İşlemci Tür : Intel® Core i7620M İşlemci Saat hızı : 2,66 3,33 Turbo GHz Ön Veri Yolu : 1066 MHz 2 seviye önbellek : 4 MB İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Professional 32bit (önceden yüklenmiş, ToshibaHDD kurtarma) Tasarım Rengi : Siyah klavyeyle birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Sa Beyler Flash belleğe gireceğim zaman biçimlendirme isteği veriyorBiçimlendirmeyi onayladığımızda ise disk yazmaya karşı korumalı diye bir hata veriyorArkadaşlar daha 2 aylık flash, 32 gb lık ve içinde önemli dökümanlar varLütfen yardımcı olun arkdaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
arkadaşlar şöyle bi sistemim var win7 ultimate 64bitlik bir işltim sistemi yüklü fakat ben perfomanstan memnun değilim ilerde sistemi yükseltme gibi bi durum yok en iyi pefomansı almak için hangi işletim sistemini yüklemem gerekiyo(xp, 32bit vs)pcd gnelde knight oynuyorum ve aşırı donma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
merhaba arkadaşlar benim sorunum sony 8gb usb flash disk aldım xp de donanımı tanıyor bilgisayarımda diski görüyorum fakat diski açamıyorum lütfen e sürücüsüne diski yerleştiriniz diye bir uyarı alıyorum konuyla ilgili bilginiz varsa yardımcın olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
ya bende toshiba laptop var ama çok kasıyo ve lcd arasıra kitleniyo renkler karışıyo felan ama benim sorunum ram i yükseltmek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum üstünde 2 gb ram var ama ara sırs kasıyo 3 veya 4 gb çikarmak istiyorum 4 gb ye çikiyormuş nasıl yapcam bilmiyorum bide laptop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,500Konular
982,395Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt