Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Toshiba FN tuşu kısayolları yardım?

Toshiba FN tuşu kısayolları yardım?
0
124

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar , Toshiba'nın Fn tuşlarının kısayollarını öğrenmek istiyorum birde kapat kısayoluna ayarlamak istiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhaba Arkadaşlar , Toshiba'nın Fn tuşlarının kısayollarını öğrenmek istiyorum birde kapat kısayoluna ayarlamak istiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Dell studio 1558 laptop'um var Fn tuşu f1 f2 aktif etmek için kullanılıyor fn'in sürekli aktif olmasını istiyorum bazı oyunlarda f1 f2 sureklı degısmem gerekıyor ve ınternette aradım bulamadım yardımcı olabılıcek bırı varsa lutfen anlatsın
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce aldığım Lenovo Z5070 bilgisayarımın F1F12 arasındaki tuşları FN tuşu basılıymış gibi tepki vermesi sorununun çözümünü her yerde aradım fakat bulamadım BIOS tuşu olmadığını Lenovo'nun kendi sitesinden indirdiğim BIOS güncellemesini yüklediğimde farkettim Her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar uzun süredir beni sinir eden fn tuşunun fonksiyonunu değiştirmeyi buldumforumtrye de yazdıydım ama bana bu konuda aydınlatıcı cevab veren olmadıydı ben sizle paylaşayımda böyle sorunu olan arkadaşlar varsa yararlansın dedimbide benim pc hp dv6 modeli diğer modellerde aynımı bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt