Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Toshiba Hdd sorun (garanti hatası)

Toshiba Hdd sorun (garanti hatası)
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar aralık da toshiba a350233 laptop aldım ve yaklaşık 56 hafta önce harddisk sorun yaptı bende garantiye götürdüm 5 hafta boyunca beni garantili donanım parçası arızası gideriliyor diye beklettiler ve dün arayıp gelin aletinizi alın dediler Gittim aldım baktım yeni batarya takmışlar gidin evde 14 saat şarja takın açın sorun gitti dediler asıl gariplik burdan sonra başlıyo Eve gledim bataryayı cıkarp açtım bilgisayarı bilgisayar özellklerine girdim bozulan harddisk 500 GB'tı taktıkları Harddisk 300 GB benm bilgisayarım garantiye gitmeden önce ram'i 4GB'tı şimdi 3GB'a düşmüş Aradım getirin bakalım dediler zaten bilgisayarın kasasını falan hep değiştirmişer heryeri çizik çizik Ben 7 aylık bilgisayarımı 2 kez açtırmak istemıyorum ürün değişimi istesem nolur sizce napmalıyım nereye şikayet etmeliyim eminim ilk kez böylebi olayla karşılaşmışsınızdır Acil yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt