Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

toshıba laptop parca önerileriniz...

toshıba laptop parca önerileriniz...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhabalar Bilgisayar donanımlarından anlamadığım için bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum Toshiba a200 Laptopa sahibim Ekran kartım oyun kaldırmıyor ve hardisk 120 gb kapasiteli bana yetmediği için bu parçaları değiştirmek ,yükseltmek istiyorum ekran kartı modelim 'Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family ' bunun yerine daha yuksek bir ekran kartı taktırabilirmiyim ? ve hardiskim ' Hitachi HTS541612J9SA00 ATA Device (120 GB, 5400 RPM, SATA)' bunun yerine 500gb kapasiteli hardiskk taktırabilirmiyim maliyet ne kadara mal olur yorumlarınıı bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar toshiba a200 1bp modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz bu özellikte başka tavsiyeniz olurmu? Bu modelin avantajı veya dezavantajları nelerdir? TOSHIBA SATELLITE A200 1BP NOTEBOOK *Intel® Centrino Duo Mobile teknolojisi * Intel® Core™ 2 Duo T7200 20 GHz işlemci * 667 MHz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Arkadaşlar toshiba a200 1bp modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz bu özellikte başka tavsiyeniz olurmu? Bu modelin avantajı veya dezavantajları nelerdir? TOSHIBA SATELLITE A200 1BP NOTEBOOK *Intel® Centrino Duo Mobile teknolojisi * Intel® Core™ 2 Duo T7200 20 GHz işlemci * 667 MHz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Bilgisayarımızdaki programlar, çektiğimiz fotoğraflar, yazdığımız yazılar ve dokümanların hepsinin daha sonra işlenebilmesi için birtakım donanımlar yardımıyla saklanması gerekiyor. Bu hedefle kullandığımız depolama aygıtları istikrarlı ve süratli bir sistem kelam konusu olduğunda da epeyce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt