Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar herkese VIP üye olmam şerefine bomba bir konuyla geldim.
Paneli olmayan kalmasın diye sizlere güncel apiler bağlı panel scripti paylaşımı yapıyorum.
Satarak para kazanabilirsiniz fakat kimseye mağdur etmemeye özen gösterin api patlaması durumunda.
Pub ederseniz piç olur siz de...
Öncelikle belirtmek isterim ki güvenlik önlemleri en üst düzeydedir.
Sitenin veri çekme işlemlerini engelleyen programlar, tuş engeli ve IP ile giriş engeli gibi korumalar mevcuttur.
Ayrıca, Ratelimit sistemi de bulunmaktadır. Bu sistem, ana sunucunun IP adresini bilmeyen kişilerin DDoS...
Panellerde açıkların kullanıldığı tuş takımlarını engelleyici komutlar
Ben sadece bazı tuş takımlarını ekledim. tuş takımının koduyla, Paylaştığım kodlara bakarak ekleyebilirsiniz
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Sorgium kendi yaptığım bir sorgu paneli scriptidir, scriptte sql açığı, xss açığı vb. problemler bulunmamaktadır. Panel PHP yerine Javascript ile yazılmıştır, yanında uyumlu api servis scriptide verilecektir (Hem kendi api servisinizi açıp hemde panele sahip olabileceksiniz, loginler...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.