Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tospikcik panel scripti

Tospikcik panel scripti
70
1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Selamlar herkese VIP üye olmam şerefine bomba bir konuyla geldim. Paneli olmayan kalmasın diye sizlere güncel apiler bağlı panel scripti paylaşımı yapıyorum. Satarak para kazanabilirsiniz fakat kimseye mağdur etmemeye özen gösterin api patlaması durumunda. Pub ederseniz piç olur siz de...
Cevaplar
6
Görüntüleme
476
  • Kilitli
Öncelikle belirtmek isterim ki güvenlik önlemleri en üst düzeydedir. Sitenin veri çekme işlemlerini engelleyen programlar, tuş engeli ve IP ile giriş engeli gibi korumalar mevcuttur. Ayrıca, Ratelimit sistemi de bulunmaktadır. Bu sistem, ana sunucunun IP adresini bilmeyen kişilerin DDoS...
Cevaplar
7
Görüntüleme
371
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** [/URL]
Cevaplar
18
Görüntüleme
258
  • Kilitli
Panellerde açıkların kullanıldığı tuş takımlarını engelleyici komutlar  Ben sadece bazı tuş takımlarını ekledim. tuş takımının koduyla, Paylaştığım kodlara bakarak ekleyebilirsiniz *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
85
Görüntüleme
1K
  • Kilitli
Sorgium kendi yaptığım bir sorgu paneli scriptidir, scriptte sql açığı, xss açığı vb. problemler bulunmamaktadır. Panel PHP yerine Javascript ile yazılmıştır, yanında uyumlu api servis scriptide verilecektir (Hem kendi api servisinizi açıp hemde panele sahip olabileceksiniz, loginler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
560
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt