Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Total war rome 2 sorunu ?

Total war rome 2 sorunu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mrb 2 ay önce yeni aldığım pc de 2 gb rkran kartı 8gb ram amd işlemcim var ama oyundaki optimizasyon sorunu yüzünden yıl geçişlerinde kasma var
Cpu %50 fln yiyor,oynamam pc yi bozarmı ?

Similar threads

Arkadaşlar merhaba, Rome Total War hayranıyım ben uzun süredir abimin pc nde oynarım yani ama bnm kendi pc mi ne zaman aldım oynayamaz oldum çünkü kasıyorArkadaşlar durum şöyle oyunu yükledim oyunun ilk hali güncelleme atmadım yani girdim sağlam mükemmel hiç kasma yok ama inşaat raporları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
total war rome 2 hannibal at the gates türkçe yamasını arıyorum total war rome II normalde türkçe bi oyun ama sorun cok die bunu yükledim buda ingilizce berki türkçesi içinde vardır bulamamısımdır yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
arkadaşlar total war rome 2 indirdim blackbox setupa çift tıklıyom tepki vermiyorlütfen yardım edin?
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Herkese selamlar yeni bilgisayara sahip oldum özellikleri: Intel Core 2 Duo CPU 253 GHz 4 gb ram 64 bit Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family 1695 mb istediğim oyunlar: the witcher 2 middle earht shadow of mordor ac 3 watch dogs batman arkham knight battlefield 3 total war...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Bir dönemin efsane oyunu Total War: Rome, Remastered sürümüyle bugün saat 17.00’de Steam platformunda yayınlanacak. Oyuncuları Roma İmparatorluğu’nun kaotik atmosferine götüren oyun, 17 yıl sonra yeni grafikleriyle karşımıza çıkacak. Saatler sonra satışı başlayacak efsane strateji oyununun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt