Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb 2 ay önce yeni aldığım pc de 2 gb rkran kartı 8gb ram amd işlemcim var ama oyundaki optimizasyon sorunu yüzünden yıl geçişlerinde kasma var
Cpu %50 fln yiyor,oynamam pc yi bozarmı ?
Arkadaşlar merhaba,
Rome Total War hayranıyım ben uzun süredir abimin pc nde oynarım yani ama bnm kendi pc mi ne zaman aldım oynayamaz oldum çünkü kasıyorArkadaşlar durum şöyle oyunu yükledim oyunun ilk hali güncelleme atmadım yani girdim sağlam mükemmel hiç kasma yok ama inşaat raporları...
total war rome 2 hannibal at the gates türkçe yamasını arıyorum total war rome II normalde türkçe bi oyun ama sorun cok die bunu yükledim buda ingilizce berki türkçesi içinde vardır bulamamısımdır yardımcı olursanız sevinirim
Herkese selamlar yeni bilgisayara sahip oldum özellikleri:
Intel Core 2 Duo CPU 253 GHz
4 gb ram
64 bit
Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family 1695 mb
istediğim oyunlar:
the witcher 2
middle earht shadow of mordor
ac 3
watch dogs
batman arkham knight
battlefield 3
total war...
Bir dönemin efsane oyunu Total War: Rome, Remastered sürümüyle bugün saat 17.00’de Steam platformunda yayınlanacak. Oyuncuları Roma İmparatorluğu’nun kaotik atmosferine götüren oyun, 17 yıl sonra yeni grafikleriyle karşımıza çıkacak.
Saatler sonra satışı başlayacak efsane strateji oyununun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.