Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Total War: Shogun 2 çalışmayı durdurdu hatası

Total War: Shogun 2 çalışmayı durdurdu hatası
0
381

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Total War: Shogun 2 indirdim oyunu kurdum oyna giriyorum girdikden sonra oyunu baslamak istiyorum oyun hata veriyor Total War: Shogun 2 çalışmayı durdurdu hatası nasil coze bilirim bu hatayi

Similar threads

arkadaslar empire total war ı yukledım cok ilerledim avrupayı felan aldım sonra oyun yavasladı ve turu bıtır dedıgımde maratha konfederasyonunda oyun donup kalıyo ardırdan çalışmayı durdurdu hatası gelıyo ne yapmam gerekiyo ? öncelerdede turu bitir dedigim anda calısmayı durdurdu hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Total War serisinin en çok sevilen serilerinden biri olan Shogun 2, yayınlandıktan 9 yıl sonra yeni bir harita ile karşımızda. Sega 60. yıl kutlamaları adına yeni haritayı Steam üzerinden ücretsiz olarak sunmaya karar verdi. Peki ama bu ücretsiz içerik nasıl edinilecek? Sega 60. yıl için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Total War serisi, gerçek zamanlı strateji ile sıra tabanlı strateji sevenleri buluşturan yapımlar arasına girebilir. Özellikle belirli dönemleri ele alarak oyunculara tarihi açıdan savaşma fırsatı sunuyor. Ayrıca Total War: Shogun 2 ve Rome: Total War oyunları serinin en beğenilen yapımları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Total War: Shogun 2 için bir genişleme paketi çıkan Fall of the Samurai velev ek paket olarak isterseniz kendi başına oynayabileceğiniz bir oyun olarak satın alınabiliyor. Creative Assembly bu ‘standalone’ halinin Total War Saga serisine mütenasip olduğunu düşünmüş olsa gerek, tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Sanıyorum ki oyun yerküresi içerisinde tam manası ile marka olmayı başarabilmiş seri sayısı çok da çokça değil. Yarış oyunu denildiğinde aklımıza gelen seriler, dövüş oyunu denildiğinde aklımıza gelen seriler var, strateji denildiğinde ise aklıma gelen birinci serilerden biri Total War serisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt