Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tövbe duası

Tövbe duası
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tövbe duası tövbe; bismillahirrahmanirrahim en koku pişmanlık en etkileyici aldıktan daha sonra, hoş bir tevbe Yaratıcı günahlarımı affetsin tövbelerimizi için parmaklarınızı inşallahtovbeduasi5c54407d49546alt Her günahın affı için kalb ile tevbe şut ve dil ile istigfâr şut ve beden ile kaza şut lâzımdır Yüz defa o tesbîh şut yâni “Sübhânallahyılazîm ve bihamdihi demek ve sadaka adresi ve bir gün oruç tutmak çok koku olur 1548184477 1548184477 tovbeduasi5c54407d77ff7tovbeduasi5c54407d77ff7 tovbeduasi5c54407d77ff7 1 “Sübhânallahi ve bihamdihi sübhânallahilazîm (10) Bunu, her gün ve her gece yüz kerre okumalıdır Hadisi şeriflerde buyuruldu ama: “Yarınakşam 7defa “Allahümme ecirni minennar diyen cehennemden kurtulur “Yarınakşam 7 defa Hasbiyallahü la ilahe ille hutevekkeltü ve hüve Rabbülarşilazimokuyanın dünya ve öbür dünya aleminin işine Allah kâfi geliyor “Yarın akşam yüz kez Sübhanallahi ve bihamdihi diyenin günahları, deniz köpüğü dek da olsa affedilirAllah korusun Pişmanlık; İmam Yüksek Зейн'alAbidin'ın Günahları İtiraf Edip Ulu Бог'a Dönüş (Tövbe) Isteği Hakkındaki; Бог'ım, senden (bir şey) istememe üç haslet engel oluyor; bir haslet de senden (bir şey) istemeye itiyor beni (Rabbim) Yerine getirmediğim getirmekte ağır davrandığım emirlerine duraksamadan işlediğim yasaklarına ve şükrünü eda etmekte hata ettiğim nimetlerine bakınca senden (bir şey) istemeye utanıyorum Sana yönelenlere hüsnü zanla dergâhına gelenlere olan lütuf ve fazlını görünce de, senden istekte bulunmaya cüret olurdu Ben senin tüm ihsanların bir lütuf, bütün nimetlerin karşılıksız bir bağıştır Hakkında mâbudum derhal ben, zilletle boyun eğmiş bir halde fatih mah ızzet kapının önünde durdu çoluk çocuğu çok fakru zaruret içindeki biri gibi utanarak senden (lütuf ve merhametini) dileniyorum ve itiraf ediyorum, ancak, bana ihsanda bulunduğun vakit sana aleyhinde gelmemeye gayret etmekten yalnızca bir şey yapmış değilim ve hiçbir zaman senin lütuf ve fazlından mahrum kalmamışım Şi hakkında Rabbim katında fena şeyler kazandığımı ikrar şut bana yapar yararına cilt? Benekli işler yaptığımı itiraf yaralamak, beni senden (senin azabından) kurtarır mı? Yahut bulunduğum durum itibariyle gazabını mı hakkettim?! Yoksa değil çağırırken gazabınla mı cevap vereceksin?! Ben tenzih! Tövbe kapısını yüzüme açık bıraktıktan sonra senden ümit kesmem Tersine, günahları büyük, bath döner amel zamanı bittiğini, hayatın sona erdiğini görüp senden kurtulamayacağını senden kaçamayacağını inatçılık tertemiz bir kalple sana dönüp ihlasla tövbe eden, sonra da karşında eğilip bükülerek, başını aşağıda salarak korkudan dizleri titreyerek gözyaşları suratını ıslatmış bir halde kısık bir sesle yok, çağıran, sana yalvaran kendine zulmetmiş Rabbinin saygınlığını küçümsemiş hakir bir kulaklık gibi; “ey merhametlilerin en merhametlisi; ey acıma arayanların yöneldiği en yufka yürekli; ey mağfiret dileyenlerin etrafında dolaştığı en şefkatli Zâtı Kibriya; ey affı cezalandırmasından fazla olan; ey rızası gazabından bol olan; ey hoş affıyla yaratıklarına minnet koyan; ey kullarını tövbelerinin kabul alıştıran; ey kötülerin tövbeyle ıslah dönem sonunda, sağlayan; ey kullarının değil, amellerine, kabul ediyorum; onlar hakkında değil, amellerine fazla mükâfat veren; namazı icabet etmeyi onlar için tazmin eden ve ey lütfuyla onlara en koku ödülü vereceğini ваад eden (ulu Allah)! diyerek yok, çağırırım, sana yalvarırım Çünkü ben, sana isyan edip de bağışladığın en isyankâr bahane gösterip de mazur gördüğün en kötü ve tövbe edip de tövbesini kabul ettiğin en zalim bir adam olduğundan belli değilim Buradan sana yönelerek kaçırdığı fırsatlara pişman olan; devşirdiği günahlardan астарачай; yaptıklarından utanç, ihtiyacı olan bakımı; senin indinde büyük şarap affetmenin büyük bir şey bu, sana tarafından, lakin kolay bir meslek olduğunu, hadsiz hesapsız suçlara göz yumabileceğini bilmeyen ve sana en sevdiğim kulun; sana karşısında soylu davranış taslamayı terkeden, günahlardan sakınan ve sürekli bağışlanma talebinde yer alan kulaklık ne bilincinde, quot; tövbe olurdu (Ey Rabbim) Cömertlik taslamaktan, yani devam etmekten sana sığınırım Kusur ettiğim hususlarda senden bağışlanmamı dilerim Âciz ben + şiddet yetiremediğim konularda senden takviye isterim Бог'im Biricik Muhammed ve âline salat eyle ve üzerime sen yeniden ettiklerini bana bağışla; hakkettiğim cezalandırmalarından beni kurtar; günah ehlinin korktuğu (cehennem azabı)bana cesaret ver Çünkü saint bağışlama ile dolusun; mağfiret için umulansın; bağış ile tanınmışsın; hacetimi senden diğer kimseden dilemem; fakat eğer senden diğer bağışlayacak olan yoktur Her türlü eksiklik sıfatından münezzehsin, st Senden diğer fail bana зараром veremez senden diğer kimseden korkmam Hiç kuşkusuz saint takva ehlisin; mağfiret ehlisin Muhammed ve âline salat eyle ve hacetimi gider, dileğimi kabul ekleme; evet çünkü eğer affetmek korkumu güvene karıştırın Hiç kuşku değil aziz her şeye kadirsin ve bu, sana böylece kolaydır Âmin ya da Rabbe'lâlemin Hz Yükseköğretim Зейн'elAbidin'ın Sahifei Seccadiye adlı Dua kitabından Tanrım, bugüne değin bile bile veya bilmeyerek senin rızan daha birtakım şeyler yaptımYa da esir saint yücelerin en yücesisinSaint yaratansınaffedensinBugüne değin işlediğim günahlarım için sana binlerce tövbe ederimBana dürüst yolu bulan kullarından olmayı nasip ekle Amin  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt