Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tövbe

Tövbe
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Abimlerim ablalarım ben büyük günah işledim ve tövbe ettim fakat yine şeytana uydum tövbemi bozdumTövbemi bozduğum için tekrara tövbe ettim fakat2 defa tövbe bozdum şimdi ben ne yapmalıyım ?

Similar threads

* Eski arkadaşlarından ayrılmaya çalışmalı * Kul hakkı varsa, helalleşmeye çalışmalı, * Mürşit yanında yeniden tövbe etmeli, içinden, yalvararak, şuurlu olarak tövbe etmeli Tövbe yaptığı gece kendisine verilen tövbe talimatını muhakkak yapmalı, tövbe gecesinin talimatı yapılmazsa Mürşidin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Dedim: Çok yalnızım Dedin: ???????? ??????? Ben ki sana çok yakınım Bakara186 Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim Dedin: ???????? ???????? ??? ???????? ?????????? ????????? ?? ????? ????????? ???? ????????? ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Dedim: Çok yalnızım Dedin: ???????? ??????? Ben ki sana çok yakınım Bakara186 Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim Dedin: ???????? ???????? ??? ???????? ?????????? ????????? ?? ????? ????????? ???? ????????? ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
http:img404**************img4048029allah20sunsetjpgjpgtk5sk0 ~~*~~DEDİM Kİ, ÇOK YALNIZIM~~*~~ Dedim ki: Çok yalnızım Dedi ki: ???????? ??????? Ben ki sana çok yakınımBakara186 Dedim ki: Evet biliyorum, sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim Dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt