Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Toygar Işıklı - Sardunyalar akor

Toygar Işıklı - Sardunyalar akor
0
205

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Toygar Işıklı Sardunyalar gitar notası

F Gm F Gm
En son sardunyalar da soldular
F Gm F D#
Sen orda ben burda yureğim yanar
F Gm F Gm
Bu ayrılık değil olum bana
F Gm F D#
Ne olur ağlama kıyamam sana

Gm F D#
Bu aşk saklı icimde,
Cm D# Cm
Sen de gitme acılarla
Dm(7) Gm(7) (D#)
Olmaz boyle ayrılık niye

Dm7 Gm7(D#) Cm Cm7
O masum yuzunde sessiz cığlıklar gibi her sozun
D# Dm Gm Gm7
Git desen de kal desen de yaş dolar gozun
F(Dm7) Gm7(D#) Cm Cm7
O masum teninde yorgun ellerinde hep huzun
D# Dm(Cm7) Gm(7) A
Sensizlikten her nefeste yaş dolar gozum

Gm D# Gm D#
Dokunma yaralarıma icimde cıkmaz yollara
Dm A F Cm7 Dm7 D#
Yapma dudaklarınla kalbime dokunup onu acıtma
Gm D# Gm D#
Vurma yaralarıma Kar yağmasın baharıma
Dm A F Cm7 Dm7 D# Gm
Yapma dudaklarınla kalbime dokunup onu acıtma

Similar threads

Toygar IşıklıHuznune Tutsak Nota Huznune Tutsak şarkısı Akor, nota imagestoygarisiklihuznunetutsakakor5adab13b54bfe İntro: GmFEbF Gm F Saklama yuzunu Eb(Cm7) F Yarım kalan huznunu Gm F Yavaş yavaş dağılır Eb(Cm7) F Bulutlar Karanlıklar Eb Cm Gm Yine duvarlar orulur tenine Eb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Toygar Işıklı Tebessum Nota Tebessum Akoru imagestoygarisiklitebessumakor5adab2688ee8e Dm dun bugun yarın Gm A umut eder bi yanım Gm A bu son değil başlangıc Dm biliyorum Dm yağmurun sesi Gm A anlatıyor bize her şeyi Gm A yuzumde bir tebessum Dm dinmiyor Gm A bu acılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
En son sardunyalarda soldular Sen orda ben burada yureğim yanar Bu ayrılık değil olum bana Ne olur ağlama kıyamam sana Bu aşk saklı icimde Sen de gitme Acılarla olmaz boyle Ayrılık niye O masum yuzunde Sessiz cığlıklar gibi her sozun Git desende kal desende yaş dolar gozum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
En son sardunyalar da soldu yar Sen orda ben burda yureğim yanar Bu ayrılık değil olum bana, Ne olur ağlama kıyamam sana! Bu aşk saklı icimde, Sen de gitme acılarla Olmaz boyle ayrılık niye O masum yuzunde sessiz cığlıklar gibi her sozun Git desen de kal desen de yaş dolar gozun O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Toygar Işıklı Gecenin Huznu nota Gecenin Huznu şarkısı Akor,nota imagestoygarisikligeceninhuznuakor5adab14215941 Gm Eb Gun gecmez yureğimdeki acı amansız Cm Eb Yalnızlık yuzume vurur gecer zamansız Cm Dm Gm Huznun bile yorgun ah Gm Eb Her damla gozyaşımdaki keder umutsuz Cm Eb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt