Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Toygar Işıklı Tebessum Şarkısı

Toygar Işıklı Tebessum Şarkısı
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Toygar Işıklı Tebessum şarkı sozu

Dunbugunyarin
umut eder bir yara
bu son degil baslangic, biliyorum

yagmurun sesi
anlatiyor bize herseyi
yuzumde bir tebessum dinliyorum

bu acilar elbet biter
hayat yine devam eder, bekliyorum

neler neler gelir gecer
hersey unutulur
bir umitle yeni bir gun baslar
gelse de sonbahar

hayat gulumsuyor;
akip gidiyorken zaman
aah yeni bir gun baslar yepyeni umutla
gelse de sonbahar

Similar threads

Toygar Işıklı Tebessum Nota Tebessum Akoru imagestoygarisiklitebessumakor5adab2688ee8e Dm dun bugun yarın Gm A umut eder bi yanım Gm A bu son değil başlangıc Dm biliyorum Dm yağmurun sesi Gm A anlatıyor bize her şeyi Gm A yuzumde bir tebessum Dm dinmiyor Gm A bu acılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Toygar Işıklı Gülüş&Yaprak Dökümü dünbugünyarın umut eder bir bere bu son yok açılış, biliyorum yağmurun sesi anlatıyor bize herşeyi yüzümde bir tebessüm dinliyorum bu acılar elbet biter hayat yine devam eder, bekliyorum neler neler gelir geçer herşey unutulur bir ümitle yeni bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Samanyolu dizisi tutsak şarkısı Toygar Işıklı Tutsak şarkı sozu Samanyolu dizisine bakarken duydum bu şarkıyı gercekten Toygar Işıklı her zaman oldugu gibi harika bir iş cıkarmışimagessamanyoludizisarkisitoygarisiklitutsaksarkisozu5adadea8694d1gif Saklama yuzunu Yarım kalan huznunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Toygar Işıklı Masal şarkısı sozu Bu gonule yangın yeri Donebilirsem geriye Sonu gelmez masal gibi Yine sevmek uzun yol benden gitme Yaralarım saramadım dermanımı bulamadım Bir kendimden kacamadım Yine sevmek uzun yol benden gitme Buralarda zaman gecer mi? Gun doğmadan derdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Etkileyici Romantik Sozler Romantik Etkileyici Guzel Sozler En Guzel Etkileyici Romantik Sozler Ayriliklar kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirirTipki ruzgarin mumu sondurup yangini guclendirdigi gibi Gul bahcesinde gecsede omrum, inan ustune gul koklamam gulum ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt