Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Toygar Işıklı - Uzak

Toygar Işıklı - Uzak
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Toygar Işıklı Uzakta Yeniden ay doğuyor Tekrar günler uzakta Uzanır geceler ahh yüzüne Dolanır uykudan sabaha Günler geçiyor Bana hersey uzak Dökülür yeni bir yaprak daha Vururken yüzüne sonbahar  

Similar threads

Toygar Işıklı Bana Herşey Uzak şarkı sozu Yaprak Dokumunden hepimizin bildiği bir şarkı dahaimagestoygarisiklibanaherseyuzaksarkisi5adac872d2fb7png Yine ay doğuyor Yine gunler uzak Uzanır geceler ah huzune Dolanır uykudan sabaha Gunler geciyor Bana herşey uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Toygar Işıklı Yaprak Dökümü yaprak dökümü notası yaprak dökümü notaları dökümünün notaları şarkısı nota Gün geceye varmadan Toz duman eder bu kent Yalnızlığa inat İklimler değişir Gün bitiyor bak tekrar Dün yitiyor kalbime Her mevsim bana sonbahar Dört duvar Gün bitiyor bak yine Dün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Yine ay doğuyor yine gunler uzak Uzanır geceler ah huzune dolanır uykudan sabaha Gunler geciyor bana herşey uzak Dokulur yeni bir yaprak daha Vururken yuzume sonbahar Yine ay doğuyor yine gunler uzak Uzanır geceler ah huzune dolanır uykudan sabaha Gunler geciyor bana herşey uzak Dokulur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Toygar Işıklı Gülüş&Yaprak Dökümü dünbugünyarın umut eder bir bere bu son yok açılış, biliyorum yağmurun sesi anlatıyor bize herşeyi yüzümde bir tebessüm dinliyorum bu acılar elbet biter hayat yine devam eder, bekliyorum neler neler gelir geçer herşey unutulur bir ümitle yeni bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Toygar Işıklı 2019 şarkıları Toygar Işıklı yeni şarkıları 2019 Toygar Işıklı 2019 şarkı sozleri Toygar Işıklı birbirinden guzel şarkılardan oluşan Sonunda isimli albumuyle sevenleriyle buluştu İstediğiniz şarkının uzerine tıklayarak sozlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt