Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toygar Işıklı Uzakta Yeniden ay doğuyor Tekrar günler uzakta Uzanır geceler ahh yüzüne Dolanır uykudan sabaha Günler geçiyor Bana hersey uzak Dökülür yeni bir yaprak daha Vururken yüzüne sonbahar
Toygar Işıklı Bana Herşey Uzak şarkı sozu
Yaprak Dokumunden hepimizin bildiği bir şarkı dahaimagestoygarisiklibanaherseyuzaksarkisi5adac872d2fb7png
Yine ay doğuyor
Yine gunler uzak
Uzanır geceler ah huzune
Dolanır uykudan sabaha
Gunler geciyor
Bana herşey uzak...
Toygar Işıklı Yaprak Dökümü yaprak dökümü notası yaprak dökümü notaları dökümünün notaları şarkısı nota Gün geceye varmadan Toz duman eder bu kent Yalnızlığa inat İklimler değişir Gün bitiyor bak tekrar Dün yitiyor kalbime Her mevsim bana sonbahar Dört duvar Gün bitiyor bak yine Dün...
Yine ay doğuyor yine gunler uzak
Uzanır geceler ah huzune dolanır uykudan sabaha
Gunler geciyor bana herşey uzak
Dokulur yeni bir yaprak daha
Vururken yuzume sonbahar
Yine ay doğuyor yine gunler uzak
Uzanır geceler ah huzune dolanır uykudan sabaha
Gunler geciyor bana herşey uzak
Dokulur...
Toygar Işıklı Gülüş&Yaprak Dökümü dünbugünyarın umut eder bir bere bu son yok açılış, biliyorum yağmurun sesi anlatıyor bize herşeyi yüzümde bir tebessüm dinliyorum bu acılar elbet biter hayat yine devam eder, bekliyorum neler neler gelir geçer herşey unutulur bir ümitle yeni bir gün...
Toygar Işıklı 2019 şarkıları
Toygar Işıklı yeni şarkıları 2019
Toygar Işıklı 2019 şarkı sozleri
Toygar Işıklı birbirinden guzel şarkılardan oluşan Sonunda isimli albumuyle sevenleriyle buluştu İstediğiniz şarkının uzerine tıklayarak sozlerine...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.