Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Toygar Işıklı - Yaprak Dokumu

Toygar Işıklı - Yaprak Dokumu
0
251

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gun geceye varmadan
Toz duman eder bu şehir
Yalnızlığa inat
İklimler değişir
Gun bitiyor bak yine
Dun yitiyor kalbime
Her mevsim bana sonbahar
Dort duvar
Gun bitiyor bak yine
Dun yitiyor kalbime
Her mevsim bana sonbahar
Yaprak dokumu

Similar threads

Toygar Işıklı Yaprak Dökümü yaprak dökümü notası yaprak dökümü notaları dökümünün notaları şarkısı nota Gün geceye varmadan Toz duman eder bu kent Yalnızlığa inat İklimler değişir Gün bitiyor bak tekrar Dün yitiyor kalbime Her mevsim bana sonbahar Dört duvar Gün bitiyor bak yine Dün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Toygar Işıklı Gecenin Huznu şarkı sozu Dudaktan kalbe dizisinden bildiğimiz, yine Toygar Işıklı imzasıyla harika bir şarkıimagestoygarisikligeceninhuznusarkisi5adac853a13b4gif Gun gecmez yureğimdeki acı amansız Yalnızlık yuzume vurur gecer zamansız Huznun bile yorgun ahhh Her damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Toygar Işıklı Gecenin Huznu nota Gecenin Huznu şarkısı Akor,nota imagestoygarisikligeceninhuznuakor5adab14215941 Gm Eb Gun gecmez yureğimdeki acı amansız Cm Eb Yalnızlık yuzume vurur gecer zamansız Cm Dm Gm Huznun bile yorgun ah Gm Eb Her damla gozyaşımdaki keder umutsuz Cm Eb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Toygar Işıklı Tebessum Nota Tebessum Akoru imagestoygarisiklitebessumakor5adab2688ee8e Dm dun bugun yarın Gm A umut eder bi yanım Gm A bu son değil başlangıc Dm biliyorum Dm yağmurun sesi Gm A anlatıyor bize her şeyi Gm A yuzumde bir tebessum Dm dinmiyor Gm A bu acılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Toygar Işıklı Bana Herşey Uzak şarkı sozu Yaprak Dokumunden hepimizin bildiği bir şarkı dahaimagestoygarisiklibanaherseyuzaksarkisi5adac872d2fb7png Yine ay doğuyor Yine gunler uzak Uzanır geceler ah huzune Dolanır uykudan sabaha Gunler geciyor Bana herşey uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt