Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

TR KİMLİK ARŞİV KIZ DAHİL AYRI AYRI

TR KİMLİK ARŞİV KIZ DAHİL AYRI AYRI
25
267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Ikimizde ayri yerlerde, olur ya yorgun, belki sakin Bu yazdigim ne bir siir ne bir sarki Asla bilmeyecek kimse bu satirlari sana yazdigmi Şayet sende bilmeyeceksin, okumayacaksin, görmeyeceksin Hayalimde sen hep bir düş olarak kalacaksin Her aksam dinmeyen hasretinle dagiliyorum Bunun adina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaslar kizla ayri okuldayiz kiz benim arkadasimin arkadasi okuldan eve gelirken ben bunlarla geliyorum ara sira ayni yoldan gidiyoruz evlere 23 gundur felan merabalisiyoruz kiz bana yuz veriyo nasil ciikma önerge i ederim uzman arkadaslar yardimci olsunlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Oncelikle herkese iyi forumlar Kisaca anlatayim Daha 1 haftalik bir iliskin varArkadas ortaminda tanisip kaynastik Herhangi maddesel bir sorun değil Soruna gelecek olursak yuzyuze arkadas ortaminda ya da basbasa kaldigimda elimi birakmayan her imkanda sarilan benimle ilgilen diyen birisi ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
İzmir'de peş peşe işlenen 3 cinayetin sanığı Hamdi Ayri için adam öldürmekten 3 defa müebbet, silahlı yağma suçundan ise 45 sene hapis cezası istendi Üç cinayetin sanığı Hamdi Ayri hakkında açılan davanın iddianamesi Cumhuriyet Savcısı Kemal Çakır kadar hazırlandı Adam öldürmek suçundan 3 kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
iyi gunler baylar ben 17 yasindayim almanyada yasiyorum ve Bastan belirteyim yalnızca kizlarla degil erkeklerle de aram kotu yani asosyal gibiyim bikac arkadasim var da neyse bugun okulun ilk gunuydu burada gecen yıl sinifimda bir kiz vardi bakisiyorduk fakat o kaciriyordu ben de 1 kez konustum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,509Konular
982,856Mesajlar
30,649Kullanıcılar
Yılmaz'ınSon üye
Üst Alt