Olum nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi cicek atılacaksa mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa olum hoş gelsin sefa gelsin
Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR ’lu olmazdımTRABZONSPOR ’lu doğduk; oyle oleceğizz!!!!
Ne manita ne araba, saci sari kendi kara, TRABZONSPOR´un krali YATTARA
Kolay mı sabahlamak uğruna gecelerce
Kolaymı gogus germek her derde senelerce
Kolay mı sampiyonluk gormeden olmek sence
Kolay mı TRABZONUM kolay mı soyle
BiZ TRABZONLUYUZ bUkEmEdIgImIz BiLeGi KiRaRiZ!!!!!! TRABZONSPOR FOR EVERRR!!
Trabzonluyuz, ağar yaralıyız ceket atar camura yatar karakol evimiz kelepce kol saatimiz rakıyı susuz arkadaşı sonsuz severiz
Trabzonlu dogduk oyle olecegiz Kimseden korkmuyoruz $ampiyonluk bekledik 20 sene Yinede bekliyoruz Paralar pullar sizlerin olsun Biz istemiyoruz Olene kadar bordo mavi Ba$ka bişey bilmiyoruz…
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız Bordo kanımızla mavi goklere şampiyon Trabzon yazacağız
ASKER OLURUZ TEROR VURURUZ POLIS OLUR VATAN KORURUZ KAFAMIZA ESER PAPAZ VURURUZ BIZ O BU DEGIL TRABZONLUYUZ !
Yillarca kahrolsak dertten kederden, bilsekki kellemiz kopar bedenden ASKIMIZ harbiden hemde derinden ASLA vazgecmem TSden!!!
Sana ne sarkilar ne siirler yeter, TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!! sana taraftarindan tek bir soz : UGRUNDA OLURUZ, BUNU BIL YETER!!!
Bordo mavi rengim,Vazgecilmez yeminim,!!!SANA CANIM FEDA !!!TRABZONUM BENiM!!
Satirlarla Donerler Gor Beni Cimbomluya Fenerliye Sor Beni Stadlara Bastim Kanla Muhrumu Bordo Mavi Kefen ile Gom Beni
Birgun herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!
SEN SAMPIYON OLMASANDA! KUPALARI ALMASANDA! ISTANBUL TAKIMLARINA KOYMASANDA! SEVIYORUM ISTE VARMI DİYECEĞİN
3 buyuk yok tek buyuk var oda…TRABZONSPOR
BU ŞEHİR SENLE YATIP KALKIYO YİRMİ YILDIR SENDEN TEK ŞEY İSTİYO BORDOLA MAVİ KEFENİM OLSUN TRABZONUM BU SENE ŞAMPİYON OLSUN LAYLAYLAY LAYLAY
PARAMIZ MI VAR ESRAR ALMAYA, SEKLIMIZ Mi VAR KIZ TAVLAMAYA, BiR CANIMIZ VAR FEDADIR SANA, TRABZONSPOR SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN TRABZONLUYUZ ISTE OKADAR
STATLARA ALINMADIK, HOLİGANLIKLA SUCLANDIK, ŞUBELERDE TARTAKLANDIK, ŞAMPİYONLUK GELSİN ARTIK!
DUYSUN CUMLE ALEM BU BUYUK SEVDAYI TRABZONUM İCİN YIKARIZ DUNYAYI !
SOZ BİZDE BESTE BİZDE,TAKLİT YOK BİZDE,MEVZUDA TAKMAYIZ GERİ VİTESE,İNONUDE KADIKOYDE KRAL BİZİZ BU ALEMDE
BİZ SANA ABAYI YAKTIK,UĞRUNDA STADDA YATTIK,ŞAMPİYON OLMASAN DA SEN,HERZAMAN HERYERDE YANINDA KALDIK
Her Bordo icinde bir Mavi saklar
Her Mavi mutlaka bir bordo arar
Adının onune şampiyon yazar
Şampiyonlar Şampiyonu TRABZONSPOR
TRABZONU ŞAMPİYON GORSEMDE OLSEM
MEKANIM CEHENNEM OLSA UZULMEM
BORDOYLA MAVİDİR BENİM HAYATIM
TRABZONUM BENİM BİRİCİK AŞKIM
TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL
HER ZAMAN HERYERDEE ANTİ İSTANBUL
KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR CAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ
POLİSİN COPLARI BİZİ KORKUTMAZ
CILDIRIRSA CILGINLAR KİMSE TUTAMAZ
bir gun herkes trabzonsporlu olmasın
bırakın o gurur bizde kalsın
Sana ne sarkilar ne siirler yeter,TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!! Sana taraftarindan tek bir soz : UGRUNDA OLURUZ, BUNU BIL YETER!!!
Bence Turk futboluna damgasını vurmuş futbol adamlarının sozlerini yazalım bu başlıkta
Biz ortasahayı gectik mi başarılı sayardık kendimizi
Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR ’lu olmazdımTRABZONSPOR ’lu doğduk; oyle oleceğizz!!!!
Ne manita ne araba, saci sari kendi kara, TRABZONSPOR´un krali YATTARA
Kolay mı sabahlamak uğruna gecelerce
Kolaymı gogus germek her derde senelerce
Kolay mı sampiyonluk gormeden olmek sence
Kolay mı TRABZONUM kolay mı soyle
BiZ TRABZONLUYUZ bUkEmEdIgImIz BiLeGi KiRaRiZ!!!!!! TRABZONSPOR FOR EVERRR!!
Trabzonluyuz, ağar yaralıyız ceket atar camura yatar karakol evimiz kelepce kol saatimiz rakıyı susuz arkadaşı sonsuz severiz
Trabzonlu dogduk oyle olecegiz Kimseden korkmuyoruz $ampiyonluk bekledik 20 sene Yinede bekliyoruz Paralar pullar sizlerin olsun Biz istemiyoruz Olene kadar bordo mavi Ba$ka bişey bilmiyoruz…
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız Bordo kanımızla mavi goklere şampiyon Trabzon yazacağız
ASKER OLURUZ TEROR VURURUZ POLIS OLUR VATAN KORURUZ KAFAMIZA ESER PAPAZ VURURUZ BIZ O BU DEGIL TRABZONLUYUZ !
Yillarca kahrolsak dertten kederden, bilsekki kellemiz kopar bedenden ASKIMIZ harbiden hemde derinden ASLA vazgecmem TSden!!!
Sana ne sarkilar ne siirler yeter, TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!! sana taraftarindan tek bir soz : UGRUNDA OLURUZ, BUNU BIL YETER!!!
Bordo mavi rengim,Vazgecilmez yeminim,!!!SANA CANIM FEDA !!!TRABZONUM BENiM!!
Satirlarla Donerler Gor Beni Cimbomluya Fenerliye Sor Beni Stadlara Bastim Kanla Muhrumu Bordo Mavi Kefen ile Gom Beni
Birgun herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!
SEN SAMPIYON OLMASANDA! KUPALARI ALMASANDA! ISTANBUL TAKIMLARINA KOYMASANDA! SEVIYORUM ISTE VARMI DİYECEĞİN
3 buyuk yok tek buyuk var oda…TRABZONSPOR
BU ŞEHİR SENLE YATIP KALKIYO YİRMİ YILDIR SENDEN TEK ŞEY İSTİYO BORDOLA MAVİ KEFENİM OLSUN TRABZONUM BU SENE ŞAMPİYON OLSUN LAYLAYLAY LAYLAY
PARAMIZ MI VAR ESRAR ALMAYA, SEKLIMIZ Mi VAR KIZ TAVLAMAYA, BiR CANIMIZ VAR FEDADIR SANA, TRABZONSPOR SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN TRABZONLUYUZ ISTE OKADAR
STATLARA ALINMADIK, HOLİGANLIKLA SUCLANDIK, ŞUBELERDE TARTAKLANDIK, ŞAMPİYONLUK GELSİN ARTIK!
DUYSUN CUMLE ALEM BU BUYUK SEVDAYI TRABZONUM İCİN YIKARIZ DUNYAYI !
SOZ BİZDE BESTE BİZDE,TAKLİT YOK BİZDE,MEVZUDA TAKMAYIZ GERİ VİTESE,İNONUDE KADIKOYDE KRAL BİZİZ BU ALEMDE
BİZ SANA ABAYI YAKTIK,UĞRUNDA STADDA YATTIK,ŞAMPİYON OLMASAN DA SEN,HERZAMAN HERYERDE YANINDA KALDIK
Her Bordo icinde bir Mavi saklar
Her Mavi mutlaka bir bordo arar
Adının onune şampiyon yazar
Şampiyonlar Şampiyonu TRABZONSPOR
TRABZONU ŞAMPİYON GORSEMDE OLSEM
MEKANIM CEHENNEM OLSA UZULMEM
BORDOYLA MAVİDİR BENİM HAYATIM
TRABZONUM BENİM BİRİCİK AŞKIM
TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL
HER ZAMAN HERYERDEE ANTİ İSTANBUL
KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR CAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ
POLİSİN COPLARI BİZİ KORKUTMAZ
CILDIRIRSA CILGINLAR KİMSE TUTAMAZ
bir gun herkes trabzonsporlu olmasın
bırakın o gurur bizde kalsın
Sana ne sarkilar ne siirler yeter,TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!! Sana taraftarindan tek bir soz : UGRUNDA OLURUZ, BUNU BIL YETER!!!
Bence Turk futboluna damgasını vurmuş futbol adamlarının sozlerini yazalım bu başlıkta
Biz ortasahayı gectik mi başarılı sayardık kendimizi