Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Şenol Güneş Açıklaması

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Şenol Güneş Açıklaması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi şenol güneş konuşması

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) UEFA'nın ricası üzerine Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etmesi hakkında yöneltilen sorular üstüne, şok olduğunu söyledi

Türk futbolunun huzursuz bir dönem geçirdiğini ve kendilerinin Avrupa kupası maçları öncesi de defalarca bu konuların gündeme geldiğini anlatan tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:

Benim için şok oldu Futbolda iyi kötü günlerimiz oldu fakat böyle bir olayı birincil kez görüyorum Çok karamsar ve sinirliyim Uzun yıllarını futbola vermiş biri olarak, Türk futbolunun bitme noktasında olduğunu düşünüyorum Çok kötü yönetildik ve yönetiliyoruz Birbirimizle tartışma etme namına ülke futbolunu batağa götürdük Bundan hiç kimseni menfaati olamaz Suçu kovalayacağımıza birbirimizi kovaladık

Bugünkü karar, Türk futbolunun ayıbı ve Türk futboluna vurulmuş önemli bir darbedir Bir çözüm yolu bulunmalıydı Kabahat varsa ortaya çıkarılmalıydı Çok ihmalkârlık edildi Galatasaray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi fakat bugün Galatasaray haklı çıkıyor Ülke futbolunu daima birlikte değil etmiş sayılıyoruz Burada Fenerbahçe'ye ya da diğer takıma olmuştur diye bakarsak yeniden hata yapmış oluruz*

858,498Konular
982,036Mesajlar
30,016Kullanıcılar
terskoseSon üye
Üst Alt