iltasyazilim
FD Üye
trafik haftasıyla ilgili skeç
TRAFİK HAFTASI SKEÇ 1
Şoför 1:Tren gelir,güzel gelir ley ley leylimley
Sürücü 2:Alo,bu akşam maç izlemeye gidelim mi?
Yurttaş:Aman Allahım kaza olmuşHemencecik 112 yi arayayım(alo telaş Fatih İlköğretim okulunun önünde kaza olmuş doktor gelsin155 ide arayayım(alo telaş Fatih İlköğretim okulunda trafik kazası oldu polisler gelmeli hemen)
Doktor:Hemen sedye getirin yaralılar uzansın(cankurtaran ve yurttaş getirecek)
Hemşire:Buyrun doktor bey acele durum malzemeleri(Hastalar ah diyerek acılarını belirtecek)
Doktor:Kısa bir muayeneden daha sonra)Manâlı bir şeyleri değil geçmiş olsun
Cankurtaran:Öyleyse biz sedyeleride alıp gidebiliriz(Vatandaşla beraber sedyeleri içeri alırlar)
Doktor:EvetHaydi hemşire hanım bizde gidelimPolis beyde işini rahatça yapsın
Hemşire ve hekim bey(yaralılara dönerek geçmiş olsun diyecek ve gidecekler)
Trafik polisi:Evet baylar, ruhsat
Sürücü 1:ŞeyIıııııııMalesef değil
Sürücü 2:IıııııııBenimde yok
Trafik polisieki hala sürücü belgesi vardır nasıl olursa olsun
Şoför 1:ŞeyIıııııııMalesef değil
Şoför 2:IıııııııBenimde yok
Trafik polisi:OoooBak sen hem sorumsuzca kaza yap keza ehliyette ruhsatta olmasınAnlaşıldı bu olayı duruşma çözecek bekleyin hakime derdinizi anlatırsınız(Polis içeri girer ve hakimle iki yardımcısı bir sırayla beraber dışarı çıkar)
Baskın:EvetMahkeme başlasınSiz sürücüler sorumsuzca davranıp trafik kurallarına uymamakla ve halkın can güvenliğini tehlikeye düşürmekle suçlanıyorsunuz
Sürücü 1:Kim hakim bey?Biz mi?Tümü iftira değil böyle bir şey(gülümseyerek söyler)
Sürücü 2:EvetBaşat beyArkadaş doğru söylüyorYok böyle bir şeyHatta biz kaza bile yapmadık sayılır
Dominant:Yalan söylüyorsunuzPolisler kamerayla olan biten her şeyi çekmiş(sinirli bir şekilde)
Sürücü 1:Şey dominant bey ben kalbi kırık ve pişmanım
Şoför 2:Evet dominant bey bende çok üzgünüm
Baskın:YooooYok öyle ayrıca kandırmak,keza kuralara uymamak,gereken cinayet neyse alacaksınız(sürücüler başlarını öne içten eğerler)
Hakim Yanındakilere danıştıktan sonra)EvetKarar verildiSizi trafik kurallarına uymayarak insanların hayatını gereksiz ve güvenilmez bir şekilde tehlikeye atmak suçundan 1 yıl,kandırmak suçundanda bir sene almak üzere toplam iki yıl hapse mahkum ediyorumGardiyanlar anında gelip suçluları hapse götürün ola ki akılları orada başlarına kazanç
Gardiyan 1:Geldim hakim bey
Gardiyan 2:Haydi suçlular yürüyün bakalım
Suçlular(sürücüler)en son geri dönüp elele tutuştuktan daha sonra Trafik kurallarına uymamak ya vefat veya hapisle sonuçlanırderler
*
TRAFİK HAFTASI SKEÇ 1
Şoför 1:Tren gelir,güzel gelir ley ley leylimley
Sürücü 2:Alo,bu akşam maç izlemeye gidelim mi?
Yurttaş:Aman Allahım kaza olmuşHemencecik 112 yi arayayım(alo telaş Fatih İlköğretim okulunun önünde kaza olmuş doktor gelsin155 ide arayayım(alo telaş Fatih İlköğretim okulunda trafik kazası oldu polisler gelmeli hemen)
Doktor:Hemen sedye getirin yaralılar uzansın(cankurtaran ve yurttaş getirecek)
Hemşire:Buyrun doktor bey acele durum malzemeleri(Hastalar ah diyerek acılarını belirtecek)
Doktor:Kısa bir muayeneden daha sonra)Manâlı bir şeyleri değil geçmiş olsun
Cankurtaran:Öyleyse biz sedyeleride alıp gidebiliriz(Vatandaşla beraber sedyeleri içeri alırlar)
Doktor:EvetHaydi hemşire hanım bizde gidelimPolis beyde işini rahatça yapsın
Hemşire ve hekim bey(yaralılara dönerek geçmiş olsun diyecek ve gidecekler)
Trafik polisi:Evet baylar, ruhsat
Sürücü 1:ŞeyIıııııııMalesef değil
Sürücü 2:IıııııııBenimde yok
Trafik polisieki hala sürücü belgesi vardır nasıl olursa olsun
Şoför 1:ŞeyIıııııııMalesef değil
Şoför 2:IıııııııBenimde yok
Trafik polisi:OoooBak sen hem sorumsuzca kaza yap keza ehliyette ruhsatta olmasınAnlaşıldı bu olayı duruşma çözecek bekleyin hakime derdinizi anlatırsınız(Polis içeri girer ve hakimle iki yardımcısı bir sırayla beraber dışarı çıkar)
Baskın:EvetMahkeme başlasınSiz sürücüler sorumsuzca davranıp trafik kurallarına uymamakla ve halkın can güvenliğini tehlikeye düşürmekle suçlanıyorsunuz
Sürücü 1:Kim hakim bey?Biz mi?Tümü iftira değil böyle bir şey(gülümseyerek söyler)
Sürücü 2:EvetBaşat beyArkadaş doğru söylüyorYok böyle bir şeyHatta biz kaza bile yapmadık sayılır
Dominant:Yalan söylüyorsunuzPolisler kamerayla olan biten her şeyi çekmiş(sinirli bir şekilde)
Sürücü 1:Şey dominant bey ben kalbi kırık ve pişmanım
Şoför 2:Evet dominant bey bende çok üzgünüm
Baskın:YooooYok öyle ayrıca kandırmak,keza kuralara uymamak,gereken cinayet neyse alacaksınız(sürücüler başlarını öne içten eğerler)
Hakim Yanındakilere danıştıktan sonra)EvetKarar verildiSizi trafik kurallarına uymayarak insanların hayatını gereksiz ve güvenilmez bir şekilde tehlikeye atmak suçundan 1 yıl,kandırmak suçundanda bir sene almak üzere toplam iki yıl hapse mahkum ediyorumGardiyanlar anında gelip suçluları hapse götürün ola ki akılları orada başlarına kazanç
Gardiyan 1:Geldim hakim bey
Gardiyan 2:Haydi suçlular yürüyün bakalım
Suçlular(sürücüler)en son geri dönüp elele tutuştuktan daha sonra Trafik kurallarına uymamak ya vefat veya hapisle sonuçlanırderler
*