iltasyazilim
FD Üye
Trafik Haftası Anma Programı örneği
EĞİTİMÖĞRETİM YILI
ERENCE İLKÖĞRETİM OKULU
TRAFİK HAFTASI ANMA PROGRAMI
BEDİHA: Saygıdeğer müdürüm,değerli öğretmenlerim,sevgili arkadaşlar; bugün burada trafik haftasını kutlamak için toplanmış bulunuyoruz
PROGRAMIN AKIŞI :
1 “Trafik Haftası ile ilgili hitabe
2 Yayalar için trafik kuralları
3 Şiirler
4 Şarkılar
5 Karagöz ile Hacivat oyunu
OSMAN: Şu Anda sizleri egemenliğimizi bize veren , bağımsızlığımızı bize kazandıran, Cumhuriyetimizin kurucusu yüce önder M Kemal ATATÜRK ve onun dava arkadaşları için bir dakikalık hürmet duruşuna gösteri ediyorum
Sıcacık ,Hazır ol!
*SAYGI DURUŞU
*İSTİKLAL MARŞI
BEDİHA: Şimdi sizlere “Trafik Haftası ile ilgili konuşmasını yapması için arkadaşlarımızdan………………………………………… kürsüye gösteri ediyoruz
*TAVIR
Arkadaşımıza teşekkür ediyoruz
OSMAN: Acilen de “Taşıtlaradlı şiirini okuması için 4A sınıfından Dilan Yıldırım ’i buraya ziyafet ediyoruz
*ŞİİR
BEDİHA: Hemen de 4A sınıfından Derya Sevgial ’ı “Yayalar için Trafik Kurallarını okuması için buraya eğlence ediyoruz
*TAVIR
OSMAN: Derhal de “Trafik ışıkları adlı şiirini okuması için 4A sınıfından Kader Başardin ’i buraya gösteri ediyoruz
*ŞİİR
BEDİHA: Şimdi de 1A ve 2A sınıfının Trafik Güvenliği ve Birincil Takviye Kulübü üyülerinden Trafikle ilgili şarkılar
*ŞARKILAR
*Dadi dadi
*Trafik Rondu
*Taşıtlar
Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz
OSMAN:Son olarak 3A sınıfından Meryem Özcan ve Nur Seda Mercan adlı arkadaşlarımızdan KARAGÖZ VE HACİVAT adlı oyun
PROGRAMIMIZ BURADA SONA ERMİŞTİR
HEPİNİZE KATILIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR KAZASIZ MUTLU GÜNLER DİLİYORUZ
HAZIRLAYAN
ŞARKILAR
DA Dİ DA Dİ
Otomobil kornası dat dat dat
Vapurun düdük sesi vup vup vup
Tren raydan gidiyor, ta ka ta ka ta ka ta ka düt düt
Bak bir can kurtaran geliyor da di da di da di
TRAFİK RONDU
Yeşil ışık geç, kırmızı ışık dur
Sarı ışık bekle
Sarı ışık bekle
TAŞITLAR
Düdük çalar ince ince, yolcular binince
Gidiyor çufu çufu çuf,
Uzaklarda gözü
Git güle güle ,gel allah ’a ısmarladık
Fazla bekletme bizi *
EĞİTİMÖĞRETİM YILI
ERENCE İLKÖĞRETİM OKULU
TRAFİK HAFTASI ANMA PROGRAMI
BEDİHA: Saygıdeğer müdürüm,değerli öğretmenlerim,sevgili arkadaşlar; bugün burada trafik haftasını kutlamak için toplanmış bulunuyoruz
PROGRAMIN AKIŞI :
1 “Trafik Haftası ile ilgili hitabe
2 Yayalar için trafik kuralları
3 Şiirler
4 Şarkılar
5 Karagöz ile Hacivat oyunu
OSMAN: Şu Anda sizleri egemenliğimizi bize veren , bağımsızlığımızı bize kazandıran, Cumhuriyetimizin kurucusu yüce önder M Kemal ATATÜRK ve onun dava arkadaşları için bir dakikalık hürmet duruşuna gösteri ediyorum
Sıcacık ,Hazır ol!
*SAYGI DURUŞU
*İSTİKLAL MARŞI
BEDİHA: Şimdi sizlere “Trafik Haftası ile ilgili konuşmasını yapması için arkadaşlarımızdan………………………………………… kürsüye gösteri ediyoruz
*TAVIR
OSMAN: Acilen de “Taşıtlaradlı şiirini okuması için 4A sınıfından Dilan Yıldırım ’i buraya ziyafet ediyoruz
*ŞİİR
BEDİHA: Hemen de 4A sınıfından Derya Sevgial ’ı “Yayalar için Trafik Kurallarını okuması için buraya eğlence ediyoruz
*TAVIR
OSMAN: Derhal de “Trafik ışıkları adlı şiirini okuması için 4A sınıfından Kader Başardin ’i buraya gösteri ediyoruz
*ŞİİR
BEDİHA: Şimdi de 1A ve 2A sınıfının Trafik Güvenliği ve Birincil Takviye Kulübü üyülerinden Trafikle ilgili şarkılar
*ŞARKILAR
*Dadi dadi
*Trafik Rondu
*Taşıtlar
OSMAN:Son olarak 3A sınıfından Meryem Özcan ve Nur Seda Mercan adlı arkadaşlarımızdan KARAGÖZ VE HACİVAT adlı oyun
PROGRAMIMIZ BURADA SONA ERMİŞTİR
HEPİNİZE KATILIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR KAZASIZ MUTLU GÜNLER DİLİYORUZ
HAZIRLAYAN
ŞARKILAR
DA Dİ DA Dİ
Otomobil kornası dat dat dat
Vapurun düdük sesi vup vup vup
Tren raydan gidiyor, ta ka ta ka ta ka ta ka düt düt
Bak bir can kurtaran geliyor da di da di da di
TRAFİK RONDU
Sarı ışık bekle
Sarı ışık bekle
TAŞITLAR
Gidiyor çufu çufu çuf,
Uzaklarda gözü
Git güle güle ,gel allah ’a ısmarladık
Fazla bekletme bizi *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.