Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafik İle İlgili Bilmeceler

0
213

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Trafikle İlgili Bilmeceler
Trafikle İlgili Bilmece
Trafik İle İlgili Bilmece

Altında dort teker,
Ustunde yuk ceker
(Araba)

Yokuş yukarı cıkar,
Yokuş aşağı iner,
Hareket etmez
(Yol)

Ayakları su icer,
Ustunden gelen gecer
(Kopru)

Sarı kırmızı yeşil yanar,
Dikkat etmeyeni uyar!
(Trafik lambası)

Caddede gorev yapar,
Hızlı gidenlere ceza yazar
(Trafik polisi)

Yolun altından gider,
Yayalar rahat eder
(Alt gecit)

Yolun kenarında durdum,
Onceleri cok korktum
Uzerine cıkınca,
Trafikten kurtuldum (Ust gecit)

Similar threads

Trafik İle İlgili Bilmeceler Trafikle İlgili Bilmeceler Trafikle İlgili Bilmece Trafik İle İlgili Bilmece Trafik İle İlgili Bilmeceler Aşağı dört teker, Üstünde tartı çeker (Araba) Tepe yukarı çıkar, Tepecik aşağıda iner, Hareket etmez (Yol) Ayakları su içer, Üstünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
Trafik Kuralları İle İlgili Bilgiler Trafik Kuralları Hakkında Bilgi Trafik kuralları, yaya ve suruculerin yolda giderken uymaları gereken kurallardır Gunumuzde, ozellikle buyuk kentlerde insan ve arac sayısı cok artmıştır Yollar kalabalıktır Yaya ve suruculerin bir yere gidip gelirken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Trafik ile ilgili yazı Trafikle ilgili yazılar Trafik Konulu Yazı Trafik Hakkında Yazı TRAFİK NEDİR İnsanların, hayvanların ve aracların karayolları uzerindeki hal ve hareketleri Tarfik olarak adlandırılır Trafik sadece icerisinde akışın yonlendirildiği bir yollar sistemi değil, aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
trafikle ilgili fıkra,trafikle ilgili fıkralar,trafik fıkraları,trafik hakkında fıkralar,komik trafik fıkraları TRAFİK FIKRALARI Tasarruf Temel'in oğlu kan ter icinde koşarak eve gelir Uy buba tam yuz bin lira tasarruf ettum, otobuse binmeyip yanında koştum Temel biraz kızgın; Ula oğlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
yaya kaldırımlarının yayalar tarafından kullanılması ile ilgili yazı yazılar Yaya Kaldırımlarının Yayalar Tarafından Kullanılması Hakkinda Yayalar Ve Yaya Kaldirimlari İcişleri Bakanı Abdulkadir AKSU “Yayaların Trafikte Guvenliklerinin Sağlanması ile ilgili olarak 81 İl Valiliğine bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt